RelatedPost

NEXUS LOCATOR – NOUA APLICAȚIE PRIN CARE MANAGERUL MONITORIZEAZĂ ANGAJATUL

nexus electronics lanseaza aplicatia prin care managerii monitorizeaza angajatii

Stiați că s-a lansat o aplicație pe mobil prin care compania poate controla angajatul?

Aplicația a fost lansată la cel mai important târg internaţional din domeniul tehnologiei informaţiei şi comunicaţiilor, CeBIT 2014, organizat în perioada 10-14 martie, în Hanovra, Germania.

Principalele atracţii ale acestui eveniment au fost roboţii care ajung să imite mişcările umane sau animalele care pot face operaţii mai bine decât un chirurg. Vizitatorii târgului au testat și aplicația prin care şefii îşi pot monitoriza de pe telefon proprii angajaţi.

Aplicația mobilă a fost lansată de compania românească Nexus Electronics și le permite angajatorilor să supervizeze în timp real activitatea subordonaţilor, în special a celor care lucrează pe teren. Aplicaţia Nexus Locator se instalează pe telefonul de serviciu şi furnizează managerului informaţii preţioase cu privire la fiecare mişcare a angajaţilor săi: viteza de deplasare, perioadele de staţionare sau traseul parcurs într-un interval de timp, atingerea punctelor de interes pentru companie. Momentan, este dezvoltată pentru Android însă compania lucrează și la varianta pentru iPhone.

Managerii companiilor sunt interesați de un astfel de sistem de supraveghere pentru angajații din Servicii, Vânzări și Logistică. Deși majoritatea agenților de vânzări au în mașina de servici un sistem de verificare prin GPS, aplicația vine în ajutor prin simplul fapt că managerul poate trimite instant date cu locaţiile unde trebuie să ajungă angajaţii, ei descarcă adresa locaţiilor prin Google Maps, de exemplu, economisind timpul unor convorbiri telefonice. De altfel, este utilă mai ales în cazurile în care sunt situații de urgență și agenții de pe teren au nevoie de o intervenție rapidă.

Nexus Locator eficientizează comunicarea și reprezintă un indicator relevant al eficienței angajaților, însă nu se dorește a fi o modalitate de spionare a acestora.

Răzvan Paraschiv, Brand Manager Nexus Electronics: “Activăm pe piaţa monitorizărilor prin GPS a flotelor auto din 2007 și încă din perioada în care testam această aplicaţie, multe companii şi-au arătat interesul pentru a achiziţiona acest program. Odată instalată, aplicaţia transmite date către sistemul Nexus GPS Tracking, interfaţa web care stochează, realizeaza rapoarte cu traseul zilnic precum și cu timpul de staționare într-o locație.”

Deocamdată, Nexus Locator poate fi descărcată gratuit de pe Google Play Store, dar în curând compania va introduce un sistem de abonamente de utilizare a aplicaţiei, în valoare de 5 euro pe terminal monitorizat.

by Adriana V.

2 thoughts on “NEXUS LOCATOR – NOUA APLICAȚIE PRIN CARE MANAGERUL MONITORIZEAZĂ ANGAJATUL

  1. Avatar Georgi says:

    aoleeeeu sper ca firma pentru care lucrez sa nu afle despre aplicatia asta ! ma va ruina 🙁

  2. Avatar Iustina Bunescu says:

    clar! s-au terminat pauzele mele lungi de cafea:))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *