RelatedPost

MODA, DINCOLO DE BARIERE!

MODA, DINCOLO DE BARIERE blog Arena Mall Bacau

În timp ce trendurile se schimbă în mod constant, un singur lucru este sigur la modă – regulile sunt făcute să fie încălcate. Că veni vorba, nici măcar nu știm cine a făcut regulile însă este timpul să detronăm puțin 7 mituri ale stilului vestimentar.

Mitul numărul 1: Poșeta să se asorteze cu pantofii!

Cu toții avem liberul consimțământ să purtăm orice. Orice stil vestimentar e bun, atât timp cât e propriu și nu copiat, ci inspirat! Dacă ții neapărat să îți asortezi poșeta cu pantofii, fă-o însă dacă azi decizi să fii îndrăzneață și să porți poșeta mov și pantofi corai, fă-o! Nu devia cu o combinație de 10 culori însă îndrăznește! Fii diferită, chiar dacă vei atrage priviri de toate felurile! Nu te vor aprecia toți, ba mai mult, te vor critica, însă ție ce-ți pasă!?

Mitul numărul 2: Nu îmbina imprimeuri diferite!

De câteva sezoane încoace, vedetele, bloggerii și toți ceilalți împătimiți ai modei au fost fotografiați cu diferite imprimeuri în același outfit și toate arătau bine.

Mitul numărul 3: Bleumarine și negru nu merg împreună!

Nu este combinație mai sexy decât bleumarine și negru… sau gri & roz, bleu & roșu, portocaliu & lila. Oricum ar fi, cele două culori se îmbină minunat. Fotografiile de mai jos o arată! Inițial, problema a fost că cele două pot fi ușor confundate, motiv pentru care ne-am depărtat de ideea că ar funcționa  împreună în același outfit.

Mitul numărul 4: Paietele și nuanțele metalice pot fi purtate doar seara!

Hainuțele cu detalii din paiete sau strasuri nu mai pot sta pe umeraș până vineri sau sâmbătă seara. De reținut este ca piesa vestimentară cu aceste detalii să fie și singura din tot outfitul, să nu exagerați. Simplitatea încă primează, opulența trebuie să fie exclusă fără doar și poate.

Mitul numărul 5: Trebuie să arăți ca un fotomodel pentru a purta rochii lungi!

Pantalonii largi pe picior sau rochia lungă poate fi asezonată cu un sacou croit după forma corpului vostru. Aveți de unde alege – ZARA, RESERVED, YOKKO, MIZAR, STEILMANN ș.a. Nu trebuie să îți forțezi corpul pentru o haină anume, secretul stă în accesorii, într-un croi bun și în atitudine. Dimpotrivă, se știe că dacă ești mică de înălțime, o rochie lungă te va alungi.

Mitul numărul 6: Fără ciorapi sau șosete în pantofii cu vârful deschis!

Pentru cele mai îndrăznețe dintre voi, pantofii cu vârful decupat într-o culoare vie se pot îmbina cu ciorapi negri. Look-ul format este chiar sexy! Același lucru de întâmplă și cu pantofii Oxford (acei pantofi masculini). Poți lăsa la vedere șosetele albastre în pantofii Oxford bej, într-un outfit format din jeanși boyfriend scurți și clasicul tricou alb. Ce părere aveți?

Mitul numărul 7: A nu se îmbina auriul cu argintiul!

Regula nu e valabilă atât timp cât combinația este de bun simț. Astfel, bijuteriile în cele două nuanțe vor merge împreună fără probleme. Bluzița aurie va merge cu pantofii argintii pe care abia aștepți să îi scoți la lumina zilei. Îndrăznește! Însă nu aplica pe nicăieri paiete sau pietricele strălucitoare. Nu te duce acolo, pentru că riști cam mult!

Iată galeria foto care susține aceste teorii!

Sursa: www.harpersbazaar.com

 

by Adriana V.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *