RelatedPost

LANSAREA NOII COLECTII DE TOAMNA-IARNA 2016 Meli Melo-Paris “LE VOYAGE”

Meli Melo noua colectie august 2016 Le voyage

Călătoria cu stil, printre elemente inspirate din folclor, continuă și în acest sezon, cu colecția “Le Voyage”.

“Le Voyage” oferă toate ingredientele pentru o călătorie cu stil, oricare ar fi destinația aleasă. Orice ai alege să porți, accesoriile și bijuteriile din noua colecție sunt gata să te însoțească.

Meli Melo Le Voyage FW '16  (4)

Bijuteriile cu detalii metalice sub formă de bănuți, franjuri sau pene și gențile cu franjuri și aplicații cu ciucuri și imprimeuri hippie, reprezintă tabloul perfect pentru o colecție dedicată spiritului liber, celor cu bagajele mereu pregătite pentru o noua experiență.

Meli Melo Le Voyage FW '16  (3)

Prima parte a călătoriei sezonului va începe la în luna august, prin lansarea colecției „Voyage de Luxe”, urmată de o călătorie în lumea accesoriilor retro, prin intermediul colecției de la început de septembrie, „Retro Voyage”.

Meli Melo Le Voyage FW '16  (2)

Și pentru că ne vom apropia de lunile în care plănuim noi vacanțe și escapade, pentru începutul de iarnă, călătoria va continua cu „Voyage Nomade”, de la jumătatea lunii octombrie. Destinația, dupa lungul drum printre stiluri și experiențe noi, o reprezintă lansarea colecției de sărbătoare, prin eleganța și misterul accesoriilor din tabloul petrecerilor de final de an, printr-o colecție intitulată „Voyage Royale”, planificată pentru jumătatea lui noiembrie.

Colecțiile vor fi disponibile în magazinele Meli Melo – Paris, dar și online, pe www.melimelo.ro.

Meli Melo Le Voyage FW '16  (1)

Meli Melo – Paris  a deschis primul magazin in anul 1998 in Bucuresti, în prezent deținând un total de 36 de magazine, dintre care 1 magazin tip outlet, 1 magazin în Chisinau și 2 magazine în Sofia.

Categoriile de produse care se găsesc în magazinele Meli Melo – Paris se adresează atât micuțelor domnișoare, dar și femeilor cu un stil vestimentar perfect conturat, independente, în căutare de accesorii, tendințe, noutăți în materie de modă.

Produsele disponibile în lanțul de magazine: cercei, coliere, brățări, eșarfe, curele, ochelari de soare, ceasuri, genți, accesorii pentru sezonul estival (costume de baie, pareo sau evantaie), cele mai variate modele de accesorii de păr, dar și incălțăminte si piese vestimentare.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *