RelatedPost

McDonald’s te asteapta in Arena Mall din 1 septembrie!

Din septembrie, adaugam pe harta un nou loc de intalnire cu prietenii: McDonald’s din Arena Mall! Va asteptam!”

Acesta este mesajul cu care McDonald’s si-a intampinat fanii de pe facebook in dimineata zilei de 1 Septembrie. Si cum modernizarea si imbunatatirea serviciilor este un punct forte al brandului, locatia are cea mai noua tehnologie din tara.

McDonald’s din Arena Mall Bacau este unul dintre cele 22 de proiecte in desfasurare din tara de anul acesta. Costul efectiv al proiectului a fost de 2.5 milioane de lei, incluzand cele mai inovative aparate. Echipa de 40 angajati isi asteapta clientii sa le calce pragul la etajul 2 intr-un Food Court extins de echipa Arena Mall.

La deschidere au fost alaturi Daniel Boaje, Director General Premier Restaurants, Victor Tedesco, Director General Premier Capital, si Melo Hili, Dr. General Hili Ventures si presedinte Premier Capital.

Pentru mine a fost o mare bucurie si provocare, intrucat am inceput relocarile in timp record… Intrarea brandului in Arena m-a obligat sa ridic nivelul in zona de Food Court. Sunt fericit sa ii am ca si parteneri pe cei de la McDonald’s”, Ovidiu Budeanu – Proprietar Arena Mall.

Bucataria din restaurant e pregatita sa produca aproape 70 sandvisuri pe ora, deservind o capacitate maxima de 300 clienti pe ora. Traditia brandului este sa inaugureze noile restaurante chiar pe data de 1 septembrie, motiv pentru care, si de aceasta data s-a respectat termenul!

Brandul american asteapta de cativa ani oportunitatea de dezvoltare in Bacau si intampina clientii cu noi surprize in meniu. Avand in vedere ca deja s-au mulat pe gustul specific romanesc prin <papanasi> si <McMici>, echipa McDonald’s promite ca va aduce in portofoliu noi produse din bucataria romaneasca.

Asteptam sa vedem ce ne-au pregatit!

Pana atunci, POFTA BUNA!

Mai multe imagini de la deschidere, gasiti pe pagina de Facebook Arena Mall AICI!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *