RelatedPost

MĂȘTI FACIALE RECOMANDATE DE NOI

MĂȘTI FACIALE RECOMANDATE DE NOI

Suntem informați de peste tot în privința produselor de make-up însă știm că, în fapt, tenul nemachiat este cheia succesului. Trebuie să înțelegem că un ten curat primează înainte de orice fel de ședință la salon, orice fel de retuș cu un produs cu etichetă. Noi vă dezvăluim câteva măști testate deja, folosind ingrediente la îndemâna oricui. Preparatele de mai jos sunt indicate atât pentru fete, cât și pentru băieți.

Se face infuzie dintr-un mănunchi de pătrunjel și un sfert de ceașcă de apă fiartă. Se pun 2-3 lingurițe de oțet din cidru de mere și 4-5 picături de ulei de măsline peste infuzie, după ce se aceasta se răcește. Se pune preparatul într-un pulverizator și se ține în frigider. Se va pulveriza zilnic pe față, după exfoliere.

Spray revigorant cu ceai verde! Da, este ideal să îl beți însă e util și în prepararea măștilor pentru ten. După prepararea unui ceai cu 2 pliculețe, acestea din urmă se pun în congelator, după care se masează tenul cu ele așa reci cum sunt. Ceaiul verde te ajută în evitarea apariției ridurilor, în încetinirea procesului de îmbătrânire.

Se fierbe o cafea puternică, se lasă la răcit apoi se toarnă în tăvițe de gheață după care se pun la congelator. După ce a înghețat, se folosesc cuburile de cafea pentru a masca delicat fața cu ele. E un tonic excelent!

Se amestecă o lingură de făină de secară cu niște cafea puternică rece și se aduce amestecul la o consistență cremoasă după care se adaugă un albuș de ou. Se aplică produsul pe față și se lasă să acționeze 15 minute, apoi se clătește cu apă călduță. Este o mască facială antirid excelentă!

Smântâna groasă și proaspătă (să fie rece) se va întinde pe față într-un strat subțire inclusiv pe gât și decolteu (de evitat ochii și buzele). Se ține masca pe față 10 minute apoi se îndepărtează cu un prosop umed. Se clătește pielea cu apă călduță. Nu e necesară folosirea cremei hidratante.

Gomajul-minune recomandat chiar de Elena Gheorghe, se prepară dintr-o linguriță sau două de demachiant, o linguriță cu vârf de sare fină și o aspirină pisată. Se amestecă bine și se aplică pe toată fața, apoi se clătește cu apă călduță. Gomajul se face o dată la 2 săptămâni.

Pentru persoanele cu ten predispus la acnee, iată o mască care vine în ajutorul vostru. Se vor amesteca 3 aspirine zdrobite, puțină apă și 2 linguri de miere încălzită. Se aplică masca pe față, se lasă 10 minute și se clătește cu apă caldă.

Noi sperăm sa le încercați cu toată încrederea și chiar să ne dați feedback !

Sursa: Glamour

by Adriana V.

One thought on “MĂȘTI FACIALE RECOMANDATE DE NOI

  1. Avatar CLAUDIA MEREUTA says:

    NIMIC DE AICI NU SE POTRIVESTE TENULUI MEU DIN PACATE…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *