RelatedPost

MANICHIURA PERFECTA PENTRU SEZONUL PRIMAVARA-VARA 2015

MANICHIURA_PERFECTA_PENTRU_SEZONUL_PRIMAVARA_VARA_2015

Stilistii mereu doresc sa ne impresioneze, astfel, ne-au pus la dispoziție o multitudine de tendinte in materie de mani-pedi. Astfel, primavara aceasta iti poti rasfata mainile, fie cu o manichiura naturala, fie cu una in culori electrice si cu diverse aplicatii. Pentru a-ti gasi forma si culoarea ideala, iti dezvaluim cele mai tari tendinte din acest sezon in materie de oje si nuante.

Forma naturala. Dintotdeauna, lucrurile simple au fost de efect. Nu poti da gres cu o manichiura de lungime scurta si forma naturala. Cea mai potrivita lungime este de 2-5 mm, iar forma sa fie cea universala ovala si cea de migdala sunt specifice perioadei actuale. Unghiile de forma patrata au ramas in trecut, astfel iti recomandam sa optezi pentru naturalete.

Ombre. Efectul de degradeu a culorilor pe unghii este extrem de popular in aceasta primavara. Sunt recomandate contrastele de culori si modificarea directiei ombre, care acum poate fi amplasata atat pe orizontala si verticala, cat si pe diagonala.

Culoarea marsala. Cea mai populara nuanta din acest an – marsala, se numara printre tendintele principale nu numai in vestimentatie, dar si la capitolul beauty. O astfel de manichiura se combina perfect cu tinutele in tonuri de auriu, negru si albastru.

Nude. Precum naturaletea este cuvantul cheie al acestui sezon, o oja de culoare nude sau transparenta va fi binevenita. Tonurile pastelate de roz si piersic ating varful popularitatii. Datorita faptului ca o astfel de manichiura se combina la orice tinuta, aceasta ramane in topul tendintelor an de an.

Motive grafice. Desi este un trend relativ nou, manichiura cu forme geometrice imprimate si-a ocupat o pozitie ferma in preferintele femeilor de pretutindeni. O astfel de manichiura necesita nu numai fantezie, ci si un gust rafinat la capitolul combinarea culorilor.

Succes in a lua decizia manichiurii care ti se potriveste! Te poti inspira din magazinele Sephora, Beauty Mania si Kallos.

Sursa: Fashion Guide

by Adriana V.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *