RelatedPost

Magia sarbatorilor de iarna iti poate aduce o vacanta la ski in BULGARIA

Vino in Arena Mall in perioada 1-31 decembrie 2022, cumpara unul sau mai multe produse in valoare de minim 100 lei (pe acelasi bon fiscal) si completeaza talonul de participare primit de la lucratorul comercial al magazinului din care ai facut cumparaturi. Pasul final este sa depui talonul in urna special amenajata (parter, langa fantana arteziana) si vei intra automat in cursa pentru castigarea unei vacante pentru 2 persoane in BULGARIA cu toate serviciile si taxele incluse.

Petrece vacanta de iarna la mare altitudine si traieste experiente inedite!

La aceasta tombola poate participa orice persoana fizica, de cetatenie romana, cu domiciliul in Romania, cu varsta peste 18 ani, care a intrat in posesia talonului si care indeplineste, in mod cumulativ, urmatoarele conditii:

  • sa faca cumparaturi de cel putin 100 lei in cadrul magazinelor participante din incinta Arena Mall in perioada 1–31 decembrie 2022 (perioada campaniei). Conditia absolut obligatorie este ca suma de 100 lei sa fie pe un singur bon fiscal;
  • sa completeze talonul de participare primit la unul din magazinele participante la campanie cu datele personale corecte;
  • sa respecte prevederile regulamentului de participare precum si orice alte indicatii date de Organizator in vederea desfasurarii in conditii normale a tombolei.

Data limita de depunere a taloanelor este 31 decembrie 2022, ora 18:00.

Regulamentul campaniei se regaseste AICI.

Pentru revendicarea premiilor, este necesara prezentarea bonului fiscal din magazinul din care s-au efectuat cumparaturile in perioada de desfasurare a campaniei.

Vor fi considerate valide acele taloane de participare care sunt completate in mod lizibil si pe care s-a bifat casuta de acceptare a prelucrarii datelor personale. Fara bifarea acestei casute, nu se pot face demersurile pentru procesarea datelor si acordarea premiului.

Arena Mall. Cumparaturi placute. Amintiri placute.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *