Articole similare

Magia sarbatorilor de iarna iti poate aduce o vacanta la ski in Austria alaturi de inca 3 prieteni

campanie-craciun-decembrie-2021- tombola Austria 2021

Cadoul potrivit exista! Magia sarbatorilor de iarna iti poate aduce o vacanta la ski in Austria alaturi de inca 3 prieteni. Iti impartasim pasiunea ta pentru sport si tot ce este cool si iti propunem sa te distrezi de sarbatori exact pe stilul tau.

Petrece vacanța de iarnă la mare altitudine si traieste experiente in stil austriac!

Vino in Arena Mall in perioada 1-31 decembrie, cumpara unul sau mai multe produse in valoare de minim 100 lei (pe acelasi bon fiscal) si completeaza talonul de participare primit de la lucratorul comercial al magazinului din care ai facut cumparaturi. Pasul final este sa depui talonul in urna special amenajata (parter, langa fantana arteziana) si vei intra automat in cursa pentru castigarea sejurului in Austria sau a nenumaratelor premii oferite de partenerii nostri.

Si in acest an, Arena Mall te rasfata de sarbatori cu decoratiuni de poveste si cu nenumarate premii la cumparaturi. Campania se desfasoara in luna decembrie, iar surprizele pregatite se vor acorda prin tragere la sorti, insa te vor incanta cu siguranta.

Arena Mall te rasfata si cu premii oferite de brandurile tale favorite, si anume: INTERSPORT, KENVELO, LEE COOPER, TIMEOUT, TEILOR, BENVENUTI, LEONIDAS, MY GEISHA, MIZAR, NALA, MOZE, OPTIBLU, SINSAY, RESERVED, SALOFARM, TRIUMPH. Printre cadouri se regasesc: vouchere de cumparaturi, cosmetice, cadouri parfumate, dulciuri, accesorii s.a.

campanie-craciun-decembrie-2021- tombola Austria 2021

La aceasta tombola poate participa orice persoana fizica, de cetatenie romana, cu domiciliul in Romania, cu varsta peste 18 ani, care a intrat in posesia talonului si care indeplineste, in mod cumulativ, urmatoarele conditii:

  • sa faca cumparaturi de cel putin 100 lei in cadrul magazinelor participante din incinta Arena Mall in perioada 1–31 decembrie 2021 (perioada campaniei). Conditia absolut obligatorie este ca suma de 100 lei sa fie pe un singur bon fiscal;
  • sa completeze talonul de participare primit la unul din magazinele participante la campanie cu datele personale corecte;
  • sa respecte prevederile prezentului regulament precum si orice alte indicatii date de Organizator in vederea desfasurarii in conditii normale a concursului.

Data limita de depunere a taloanelor este 31 decembrie 2021, ora 18:00.

Pentru revendicarea premiilor, este necesara prezentarea bonului fiscal din magazinul din care s-au efectuat cumparaturile in perioada de desfasurare a campaniei.

OBSERVATIE:  Vor fi considerate valide acele taloane de participare care sunt completate in mod lizibil si pe care s-a bifat casuta de acceptare a prelucrarii datelor personale. Fara bifarea acestei casute, nu se pot face demersurile pentru procesarea datelor si acordarea premiului.

Regulamentul il poti consulta AICI.

Ce poate fi mai frumos decat sa sarbatoresti impreuna cu prietenii tai dependenti de miscare si adrenalina, intr-o destinatie de ski mult visata?

Arena Mall. Cumparaturi placute. Amintiri placute.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *