Pizza-Hut-in-Arena_Mall-Bacau-iunie-2016

Pizza Hut

Telefon: 0749.131.542

Website: www.pizzahut.ro

ETAJ 2

Pizza Hut isi propune sa satisfaca cele mai exigente si rafinate gusturi, oferindu-le clientilor o adevarata experienta culinara. Secretul este acesta: cele mai proaspete ingrediente + cea mai potrivita compozitie pentru aluat + cea mai buna reteta = cea mai buna pizza din lume.

Istoria Pizza Hut a inceput inca din 1958 cand fratii Carney au deschis primul restaurant in Wichita – Kansas USA, unde pregateau chiar ei pizza. Restaurantul a devenit repede preferatul tuturor datorita atmosferei relaxante si vesele, dar mai ales datorita celebrei sale Pan-pizza cu blat pufos la interior si crocant la exterior.

Filozofia de baza a fost si a ramas pana in zilele noastre “Grija fata de clienti” exprienta marcii rezonand cu generozitatea, prietenia, inovatia, naturaletea si distractia.

Cu o istorie de 57 de ani, lantul de restaurante cu un concept casual este prezent pe piata din Romania, inca din 1994, odata cu deschiderea primei locatii din Calea Dorobantilor. In prezent, Pizza Hut este prezenta in zece restaurante in Bucuresti, Cluj, Iasi, Constanta, Ploiesti, Timisoara, Brasov, Oradea si… Bacau.

Meniul abunda in retete apetisante de pizza, paste aburinde servite cu maiestrie de cei mai priceputi bucatari, antreuri fine, salate proaspat preparate, toate aceste delicioase produse putand fi completate cu deserturi si cockteiluri dintre cele mai rafinate.