OPTIblu logo nou

OPTIblu

Telefon: 0737.800.518

E-mail: Bacau.arenamall@optiblu.ro 

Website: www.optiblu.ro

PARTER

OPTIblu este unul dintre principalii retaileri de optica medicala din Romania, oferind servicii medicale oftalmologice, determinari de dioptrii si adaptari la lentile de contact, precum si servicii de montaj. La OPTIblu, noi privim achizitia unei perechi de ochelari atat din perspectiva estetica, cat si din perspectiva medicala, oferind o experienta placuta si memorabilia fiecarui client.

Toate opticile medicale OPTIblu sunt dotate cu aparatura moderna de ultima generatie si personal specializat reprezentat de opticieni, optometristi, medici oftalmologi si consilieri in vanzari, care beneficiaza de instruiri periodice, formand o echipa competenta si profesionala, care va poate ajuta sa gasiti produsele necesare nevoilor dumneavoastra.

In reteaua OPTIblu gasiti o gama completa de produse certificate, cum ar fi: ochelari de vedere, lentile de contact, ochelari de soare si accesorii.

De la produse best-seller la creatii aduse la viata ca omagiu pentru anumite cauze, tehnologii high-tech, materiale eco-friendly, branduri de nisa sau colectii 100% handmade, OPTIblu reuseste sa multumeasca si cele mai rafinate gusturi.

Accesoriile pentru ochelari, gama de lentile de contact si solutiile de intretinere intregesc portofoliul de produse OPTIblu, oferind fiecarui client o solutie completa pentru nevoile sale.