KFC

Telefon: 0234.524.660

E-mail: bacau@kfc.ro

Website: www.kfc.ro

ETAJ 2

KFC este cel mai popular lant de restaurante specializat in produse din carne de pui din lume. Peste 15.000 de restaurante KFC deservesc zilnic peste 12 milioane de clienti in 109 tari. Este restaurantul smart, unde mereu gasesti cele mai delicioase preparate din carne de pui, cele mai iuti aripioare si cele mai crocante crispy strips.

In meniu, te poti bucura si de un dulce care iti rasfata ziua (prajituri, inghetata), racoritoare (apa, fresh, bauturi carbogazoase, bere), dar si salate in diverse sortimente.

Povestea KFC incepe cu peste 70 de ani in urma, cand Colonelul Sanders a descoperit o combinatie secreta de 11 ierburi si condimente, ce urma sa devina cea mai faimoasa reteta de pui din lume. Inovatia consta in modul de preparare a produselor, acestea fiind pregatite pe loc, in restaurant.

Condimentat, picant sau nepicant, marinat si pregatit dupa Reteta Originala®, Reteta Hot & Spicy ® sau Extra Crispy, puiul de la KFC are intotdeauna acel gust unic si delicios pe care clientii il iubesc si pentru care intotdeauna revin la KFC.

kfc arena mall bacau