Magazin h&m Arena Mall Bacau

H&M

Telefon: 0334.405.800 / 0334.405.801

Website: www.hm.com/ro

PARTER (Femei, Barbati)

ETAJUL 1 (Copii)

H&M. Modă şi calitate la cel mai bun preţ, în mod sustenabil!

Brandul H&M Hennes & Mauritz AB (H&M) a fost înființat în Suedia în 1947 și a devenit de-a lungul timpului sinonim cu moda de înaltă calitate la preţuri accesibile și cu sustenabilitatea.

Grupul suedez H&M are în portofoliu șapte branduri: H&M, COS, &Other Stories, Monki, Weekday, Arket și H&M Home. În prezent, pe piața din România sunt deschise 54 de magazine H&M în cele mai importante centre comerciale din țară, plus magazinul online, www.hm.com și două magazine COS, localizate în București.

Începând cu luna iunie, 2020, clienții H&M au posibilitatea de a adera gratuit la programul de loialitate Hello H&M Member, fiind recompensați pentru achizițiile făcute, atât din magazinele fizice, cât și din cel online. Câteva dintre avantajele programului de loialitate: livrare standard gratuită la comenzi de minimum 130 lei, acces anticipat la promoții online și în magazine, oferte și reduceri personalizate, prețuri speciale, evenimente de shopping, oferte cu ocazia zilei de naștere, acces unic la colecțiile speciale.

H&M oferă clienților săi o gamă variată de produse, împărțite într-un număr de concepte diferite pentru femei, bărbați, adolescenți și copii, astfel încât satisface nevoile fiecărei categorii de vârstă. Vino în magazinele noastre şi bucură-te de cele mai noi colecții!

Reduce, reutilizează, reciclează! Ai articole vestimentare sau textile pe care nu le mai porți? Alege să le reciclezi! Îți oferim posibilitatea de a scăpa de textilele pe care nu le mai folosești, iar noi ne luăm angajamentul de a le oferi o nouă viață! Pentru fiecare sacoșă de textile adusă în magazinele noastre, vei primi un voucher în valoare de 5 lei, pe care îl poți folosi pentru cumpărături ulterioare. Asigură-te că ești membru în programul nostru de loialitate pentru a primi voucherul!

Mai multe detalii pe www.hm.com