Magazin h&m Arena Mall Bacau

H&M

Telefon: 0334.405.801

Website: www.hm.com/ro

PARTER (Moda Femei, Barbati)

ETAJUL 1 (Moda Copii)

H&M a fost fondat in Suedia in 1947 si are 3.200 de magazine pe 54 de piete, inclusiv unitati deschise in sistem de franciza. Astfel, H&M ajunge la o retea de 34 de magazine pe piata romaneasca, in 21 de orase.

In 1964 incepe extinderea pe piata internationala. Prima pe lista este Norvegia. H&M este in prezent cea mai mare si mai populara retea de retail din lume. In 2004 incepe colaborarea cu designeri renumiti, primul implicat in acest concept fiind Karl Lagerfeld. In 2005, un nou designer reimprospateaza colectiile H&M: Stella McCartney, fiica celebrului interpret si compozitor Paul McCartney.

Anul 2006 a fost dedicat designerilor olandezi Viktor& Rolf. Anul 2007 aduce mai multe succese: colectia pentru H&M creata de Madonna, colaborarea cu designerul italian Roberto Cavalli, deschiderea fastuoasa a unui magazin in Central Hong Kong, invitata fiind chiar Kylie Minogue, care va concepe ulterior o colectie pentru H&M, cu succes la public. In 2011, H&M a intrat pe piata din Romania, an in care a fost lansata colectia Versace pentru H&M. Compania este gestionata in prezent de catre Stefan Persson si Rolf Eriksen, care se ocupa de proiectarea, promovarea si comercializarea produselor de imbracaminte, incaltaminte si accesorii pentru femei, barbati si copii.