RelatedPost

Lumea magica a lui Mos Craciun @Arena Mall!

Magia Craciunului ne duce intr-un taram de vis pe toti, cu mic, cu mare. Are puterea sa ne faca sa fim mai buni, sa zambim mai des si sa petrecem clipe minunate cu cei dragi. Mos Craciun este personajul principal al sarbatorii si vine negresit, asa cum spun si colindele. Mos Craciun este asteptat de copiii din intrega lume si nu numai. Este poate cel mai puternic personaj, reusind sa ne marcheze copilaria tuturor. Cu barba alba si lunga, haina rosie imblanita, manusi groase si cizme calduroase, el porneste pe sania lui fermecata, trasa de reni, sa imparta cadouri copiilor cuminti din intreaga lume.

Arena Mall, impreuna cu Simba Invest si Bronx People il aduc pe Mos Craciun mai aproape de noi! Mosul poposeste langa bradul din Arena Mall in perioada 20 – 22 decembrie (17:00 – 20:00). Desaga lui este plina de cadouri minunate gata sa fie impartite cu bucurie!

Evenimentul se desfasoara pe parcursul a 3 ore si va avea in program cantece si dansuri de Craciun, expozitii cu vanzare, dar si multe alte momente surpriza.

lumea-magica-a-lui-mos-craciun-in-arena-mall-cadouri-de-sarbatori

Va asteptam cu mic cu mare @Arena Mall sa il intampinam cu voie buna!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *