RelatedPost

“LOVE IS FASHION” ALATURI DE CATALIN BOTEZATU SI TRUPA VAMA – 14.02.2014

Catalin Botezatu si VAMA

Distracție, shopping, iubire, fashion show și voie bună ! Acestea au fost atributele zilei de 14 februarie 2014 la Arena Mall !

Începând cu orele 14:00, împreună cu TNL BACAU (Tineretul National Liberal), pentru al-VI-lea an consecutiv și cu întreg sprijinul sponsorilor acestui eveniment și a partenerilor media va continua tradiția căsătoriilor pentru o zi, într-un cadru cât se poate de oficial.

Tinerii care se vor căsători pentru o zi vor primi un certificat de căsătorie, realizat dintr-un material deosebit și verighetele cadou. Tinerii liberali au pregătit premii surpriză ce vor fi câștigate de această dată prin extragere la sorți, pe loc!

Spre seară, începând cu orele 19:00, în zona fântânii arteziene, surpriza serii va fi noua colecție a designerului CĂTĂLIN BOTEZATU, prezentată în exclusivitate.

După fashion show, vei asculta cele mai frumoase melodii de dragoste interpretate de cea mai apreciată trupă de pop-rock din România – VAMA. Tudor Chirilă alături de Eugen Caminschi, Gelu Ionescu, Lucian Cioarga, Dan Opriș, membrii formației VAMA, vor concerta pentru prima dată în Bacău, pentru prima dată în Arena Mall.

Nu vor lipsi din cadru momentele amuzante și activitățile specifice zilei îndrăgostiților destinate celor care participă la eveniment!

Mai multe fotografii găsiți pe pagina noastră de Facebook: CLICK AICI

Detalii eveniment: CLICK AICI