RelatedPost

L’éscapade, sau cum poti incepe anul la cumparaturi de sezon, acum la jumatate de pret in magazinele MELI MELO

Meli Melo Paris da startul reducerilor de iarna pentru colectia sezonului, fall/winter ‘20-‘21, incepand din primele zile ale noului an.

In magazine, reducerile aplicate la accesoriile sezonului, sunt de -50%, dupa cum urmeaza: genti & portofele, rucsacuri, accesorii pentru par, bijuterii fantezie, articole vestimentare, curele, esarfe & ceasuri si altele.

Reducerile se vor aplica progresiv, incepand cu 2 ianuarie, pana la finalul lunii, noile procente urmand a se comunica ulterior.

Oferta promotionala se aplica la produsele semnalizate, in limita stocului, in tot lantul de magazine Meli Melo Paris precum si online pe melimelo.ro. Nu se cumuleaza cu alte oferte.

Meli Melo – Paris  a deschis primul magazin in anul 1998 in Bucuresti, în prezent detinând un total de 67 de magazine, dintre care 1 magazin Exclusive, 1 magazin in sistem de franciza, 7 department stores (meli melo si meli melo deco in aceeasi incinta), 7 magazine deco, cat si 4 magazine in Chisinau (Republica Moldova) si 2 magazine in Sofia (Bulgaria).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *