RelatedPost

LANSAREA NOII COLECTII Meli Melo-Paris “ETNO Romantique”

Meli Melo colectie februarie 2016
Pornind de la influentele folclorice, traditia romaneasca si imprimeurile etno, dar si de la dorinta de a transmite emotie si feminitate, am găsit inspirația pentru o diafană, feminină si colorata colectie de primavera, pentru a incepe memorabil, noul sezon: ETNO Romantique.
Întregul sezon Primavara- Vara 2016 va păstra un aer romantic, așadar, pregătește-te pentru un sezon “La Femme Romantique”!
Meli Melo Meli Melo – Paris noua colectie februarie 2016
Monica Tand, Style expert și Fashion blogger, este imaginea noii campanii Meli Melo. Cu o vastă experiență în industria internațională a modei și un portofoliu din care fac parte colaborări cu unele dintre cele mai importante branduri din lume, Monica și-a pus amprenta asupra imaginii colecției Etno Romantique și propune câteva combinații și variante de accesorizare care pot scoate din anonimat până și cele mai banale ținute. “Puterea unui accesoriu bine ales nu poate fi contestată de nimeni. Un colier prețios poate transforma într-o rochie de Oscar o rochie simplă de seară sau o ținută de birou într-una de cină. Totul constă în alegerea bijuteriilor sau uneori a pălăriei potrivite. Etno Romantique înseamnă să fii visătoare, să te cunoști și să nu-ți uiți rădăcinile, dar să ai îndrăzneala de a merge pe drumul tău. Această colecție este despre frumusețea naturală, despre amprenta personală a fiecarei femei în parte, despre stil și bun gust și despre accesoriile care ne ajută să ne manifestăm liber personalitatea. Și nu trebuie să uităm cel mai important detaliu: piesa de rezistență a fiecărei ținute este chiar atitudinea”, spune Monica Tand, stilist al campaniei pentru colecția Etno Romantique, și blogger.
Bijuteriile multicolore, cu aer nomad, statement dar si piese discrete, gentile cu imprimeuri inspirate din folclor sau in culori vesele, atent combinate, contureaza un inceput de sezon vesel, de inspiratie PENTRU TINE.
Meli Melo Meli Melo – Paris noua colectie februarie 2016
Si pentru ca pregatirile pentru prima Sarbatoare a primaverii sunt in toi, noua colectia ti-a pregatit brose dintre cele mai diverse, design unic, din nou, imprimeul traditional romanesc, vedeta sezonului, dar si pietre si aplicatii stralucitoare.
Meli Melo Meli Melo – Paris noua colectie februarie 2016
Intampina prima zi a primaverii cu MELI Martisoare! Le gasesti din 15 februarie, in toate magazinele Meli Melo – Paris, dar si online!
Meli Melo Meli Melo – Paris noua colectie februarie 2016
Colecția “ETNO Romantique” este disponibilă din 1 februarie, în magazine și online, pe www.melimelo.ro.
Meli Melo Meli Melo – Paris noua colectie februarie 2016

Meli Melo – Paris, a deschis primul magazin in anul 1998 in Bucuresti, în prezent deținând un total de 38 de magazine, dintre care 2 magazine tip outlet, 1 magazin în Chisinau și 2 magazine în Sofia, dar și magazinul online www.melimelo.ro.   

Categoriile de produse care se găsesc în magazinele noastre se adresează atât micuțelor domnișoare, cât și femeilor mature, cu un stil perfect conturat.

Visăm să le aducem clientelor noastre fantezie, culoare, răsfaț, dar și stil prin cea mai completă gamă de accesorii de modă , dar și experienţe incredibile si insiprație.

De la cercei, coliere, brățări, până la eșarfe, curele, ochelari de soare, ceasuri, genți, accesorii pentru sezonul estival (costume de baie, pareo sau evantaie), cele mai variate modele de accesorii de păr, dar și incălțăminte. Toate colecțiile sunt atent lucrate special pentru doamnele si domnișoarele în căutare de noutăți din domeniu, în magazinele noastre, în fiecare sezon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *