RelatedPost

LANSARE DE CARTE Chris Simion la Alexandria Librării: 03.03.2015

Lansare de carte Chris Simion in Alexandria Librarii Arena Mall Bacau

Chris Simion, un turneu unic în România! 

“40 de zile, 40 de oraşe, 40 de librării, 40 de întâlniri cu cititorii!”

În teatru, Chris Simion este cunoscută ca un regizor de avangardă. Spectacolele ei reprezintă provocări atât pentru actorii cu care lucrează, cât şi pentru spectatorii care îi prizează poveştile. Acum, Chris Simion îşi provoacă şi cititorii. Noul său roman “40 de zile”, publicat de Editura TREI, se lansează printr-un turneu unic în România, numit 40 de zile, 40 de oraşe, 40 de librării, 40 de întâlniri cu cititorii!

Periplu autoarei începe la 1 martie la Bucureşti şi se va încheia pe 9 aprilie. În această perioadă, Chris Simion se va întâlni cu cititorii din Focşani, Bacău, Piatra Neamţ, Iaşi, Suceava, Baia Mare, Oradea, Arad, Timişoara, Deva, Reşiţa, Turnu Severin, Ploieşti, Constanţa, Braşov, Tg. Mureş, Turda, Cluj-Napoca, Alba-Iulia, Sibiu, Rm. Vâlcea, Brăila, Galaţi, Tulcea, Călăraşi, Piteşti, Mangalia, Giurgiu, Făgăraş, Buşteni, Craiova, Alexandria, Buzău, Slobozia, Câmpina, Predeal, Sinaia, Târgovişte.

Marţi, 3 martie, ora 18.00, Chris Simion se întâlneşte cu cititorii săi din Bacău, în Librăria Alexandria.

După bestseller-ul “Ce ne spunem când nu ne vorbim”, Chris Simion ne propune “40 de zile”, un roman-basm care îţi dă poftă de trăit în adevăr şi frumos. Cea de-a noua carte, scrisă în 40 de zile, este un joc al introspecţiei şi al (re)găsirii de sine. Recomandat persoanelor aflate în derută existenţială, cu alergie la minciună şi cu tulburări de maturitate. Jocul începe cu o singură pistă: sufletul tău. În fiecare zi cobori în tine, în adânc. N-ai cum să te-ntorci, n-ai cum să te-opreşti, ci doar să mergi înainte. Ultima zi este răscrucea, momentul deciziei: “încotro?”. Cele 40 de zile de reflecţie şi sinceritate îţi dau răspunsul şi la final nu mai ai nicio şansă de ezitare…simţi exact pe unde s-o iei.

Chris Simion s-a născut pe 20 august 1977, în Bucureşti. A absolvit Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică „I.L. Caragiale“ – Bucureşti, secţia teatrologie, în 2000, şi secţia regie teatru în 2005. Prima carte, “Dragostea nu moare. O concluzie la 16 ani”, i-a fost publicată în 1994, autoarea fiind numită de criticul George Pruteanu „un fel de pui de Cioran în fustă lungă şi neagră“. La 17 ani i se publică “Dogmatica fericirii”, iar în prefaţa cărţii actorul Florian Pittiş scrie: „Citindu-ţi cartea am tras şi eu o concluzie. «Vrei să fii fericit? Dacă eşti pregătit să suferi, iubeşte! » Chris Simion… nu eşti cumva o reîncarnare a mea?“.

Alte titluri publicate: “Disperarea de a fi” (1996), “De ce nu suntem ceea ce putem fi?” (1997), “Spovedania unui condamnat” (1998/2000), “În fiecare zi, Dumnezeu se roagă la mine” (2002), “Ce ne spunem când nu ne vorbim” (Editura Trei, 2010). Din 2009, Chris Simion este membră a Uniunii Scriitorilor din România.

Detalii: AICI

YouTube: AICI

4 thoughts on “LANSARE DE CARTE Chris Simion la Alexandria Librării: 03.03.2015

 1. Avatar Maria says:

  Evenimentul este cu intrare libera?

 2. Arena Mall Arena Mall says:

  Da, intrarea este libera!

 3. Avatar andra says:

  Unde mai exact in brasov?

 4. Arena Mall Arena Mall says:

  Locatia din Brasov nu a fost dezvaluita inca. Anii trecuti, autoarea a lansat propriile carti in libraria Sf Iosif din Brasov, insa nu stim daca si anul acesta ramane aceeasi locatie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *