RelatedPost

Joie de Vivre cu reduceri @MELI MELO – PARIS

Meli Melo Paris da startul la reducerile de vara pentru colectia Joie de Vivre. Conceptul campaniei de reduceri, #SummerSales este semnalat prin stickere colorate pe vitrinele magazinelor Meli Melo Paris, care te duc cu gandul la savurarea unei inghetate racoritoare si aromate sub soarele de vara.

Reducerile ajung pana la 50% si vizeaza prioritar gentile cu model clasic si accesoriile dar si bijuteriile, in prima parte a perioadei. Ofertele insa nu se vor opri aici, ci vor continua pe masura ce ne indreptam spre mijlocul verii.

Piesele din colectia Joie de Vivre Meli Melo SS19 se gasesc in magazinele Meli Melo Paris precum si online pe melimelo.ro.


Joie de Vivre este numele colectiei Meli Melo Paris de primavara – vara 2019, conceputa asemeni unui joc diafan intr-o lume magica, ce dezvaluie o selectie de piese vestimentare si accesorii in nuante delicate si texturi.

Una dintre temele Joie de Vivre este Boho Chic, o constanta a colectiilor Meli Melo Paris, in care bluzele oversized brodate de in si bumbac sunt insotite de coliere la baza gatului sau delicate, lungi, si de bratari argintii si aramii. Impreuna, acestea alcatuiesc tinute lejere ce trezesc dorinta unei plimbari cu picioarele goale prin nisip, pe plaja, ca o evadare in vacanta, la malul marii.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *