RelatedPost

HUAWEI DEZVALUIE NOUA TEHNOLOGIE: Telefonul Inteligent bazat pe Inteligenta Artificiala

huawei-dezvaluie-urmatoarea-era-a-tehnologiei-telefonul-inteligent_size1

In cadrul CES 2017 de la inceputul acestui an, aproape 3.000 oameni au luat parte la discursul CEO-ului Huawei Consumer Business Group, Richard Yu, care a subliniat angajamentul Huawei de a inova si de a colabora cu parteneri de top din industrie, pentru a transforma modalitatile in care oamenii interactioneaza cu lumea.

Richard Yu a impartasit si viziunea Huawei asupra viitorului in industria mobila: Telefonul Inteligent, un dispozitiv bazat pe Inteligenta Artificiala, care va imbunatati fiecare parte a vietilor noastre. In plus, CEO-ul Huawei CBG a anuntat cea mai noua colaborare a companiei cu liderii industriei, Amazon si Google, si a dezvaluit ca mult asteptatul model Huawei Mate 9 va fi disponibil in Statele Unite ale Americii.

Integrand ultimele tehnologii atat in materie de hardware, cat si de software, Huawei Mate 9 Pro si editia speciala Huawei Porsche Design Mate 9 vor fi primele smartphone-uri Huawei compatibile cu platforma Google Daydream.

Pentru a materializa conceptul de Telefon Inteligent, Richard Yu a discutat despre ceea ce va trebui sa integreze acest dispozitiv nou si dinamic, care va simula capacitatea umana de a interactiona si de a intelege lumea din jur. De exemplu, Telefonul Inteligent va avea nevoie de capabilitati pentru vizualizare avansata, pentru a vedea si pentru a intelege realitatea inconjuratoare. Va avea nevoie de microfoane mai inteligente si mai dezvoltate pentru a auzi si pentru a identifica sunete diferite. Va necesita mai multa putere si o durata mai mare de viata a bateriei pentru a procesa un asemenea volum de informatii.

Pentru a accelera dezvoltarea Telefonului Inteligent, Huawei lucreaza pentru a dezvolta tehnologiile sale in materie de senzori, de invatare, de management al datelor si de procesoare.

huawei-dezvaluie-urmatoarea-era-a-tehnologiei-telefonul-inteligent_size1

*** COLABORAREA BRANDULUI Huawei CU LIDERII INDUSTRIEI

Huawei a dezvaluit noile parteneriate cheie cu Amazon si cu Google, ca si colaborari care vor accelera dezvoltarea unor tehnologii si experiente noi si inovatoare. Richard Yu a anuntat de asemenea ca Huawei Mate 9 va fi disponibil in Statele Unite ale Americii de astazi, in variantele de culoare Space Gray si Moonlight Silver, fiind listat in oferta unor retaileri precum BestBuy, Amazon, NewEgg si B&H. in plus, Mate 9 va fi primul smartphone Huawei care va suporta aplicatia interactiva Amazon Alexa.

“Utilizand Amazon Alexa pe dispozitivul lor Huawei Mate 9, utilizatorii pot face diferite lucruri usor, chiar si cand se afla in miscare, folosindu-si doar vocea. Astfel, isi pot controla casele inteligente, pot verifica stirile, pot solicita curse in cadrul unor aplicatii precum Uber dar si multe alte lucruri.” a declarat Steve Rabuchin, Vice Presedintele Amazon Alexa.

Huawei Mate 9 Pro si Huawei Porsche Design Mate 9 sunt primele dispozitive Huawei compatibile cu platforma Google Daydream pentru ca utilizatorii sa exploreze realitatea virtuala. Potrivit lui Amit Singh, Vice Presedinte de Operatiuni al echipei de VR si AR Google, in 2017, in afara oferirii de continut VR de calitate pe dispozitivele Huawei, prin intermediul platformei Daydream, Google si Huawei vor lucra impreuna pentru a oferi continut de top AR pe dispozitivele Huawei prin intermediul tehnologiilor din cadrul Project Tango.

Aceste parteneriate, impreuna cu ecosistemul in crestere de parteneri Huawei la nivel global, reprezinta colaborari strategice, care vor conduce la integrarea tuturor resurselor necesare pentru a contura noua era a tehnologiilor pentru consumatorii finali.

“Astazi, ne concentram pentru a inova si pentru a dezvolta tehnologii noi, pentru a crea un ecosistem al vizionarilor din industrie si pentru a oferi produse care imbunatatesc in mod semnificativ felul in care oamenii se conecteaza intre ei,” a declarat Richard Yu, CEO, Huawei Consumer Business Group.

Sursa articol: www.yoda.ro

adriana_vieriu
 Cu drag, Adriana V.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *