RelatedPost

Editia a II-a a Summitului Tinerilor organizat de BCTR: 8-12 nov

Summitul TInerilor-noiembrie-2017-Bacau Capitala Tineretului din Romania

In perioada 8 – 12 noiembrie va avea loc cel mai important eveniment anual al mișcarii de tineret – Summitul Tinerilor.

Cu aceasta ocazie, peste 400 de participanti, majoritatea lideri de organizatii și federatii de tineret, vor stabili directia in care se va indrepta miscarea de tineret in urmatorii ani.

Summitul Tinerilor este cel mai important eveniment anual al miscarii de tineret din Romania, fiind deosebit pentru tinerii care reprezinta viitorul.

In cadrul acestui eveniment, va avea loc si Gala Tineretului organizata de Ministerul Tineretului si Sportului, unde se va anunta orasul castigator al titlului de Capitala a Tineretului 2018-2019. Cele 3 orase ajunse in finala sunt Baia Mare, Iasi si Satu Mare. Vor participa peste 700 de tineri din toata tara.

In prezent, titlul de Capitala a Tineretului din Romania este detinut de orasul Bacau, care va gazdui Summitul TInerilor 2017 sub Inaltul Patronaj al Presedintelui Romanii, E.S. Klaus Werner Iohannis.

De-a lungul celor 3 zile, participantii au ocazia de a se implica in dezbateri si workshop-uri, youth talks, de a lua parte la discursuri inspirationale de tipul TEDx si activitati recreative.

Locatii:

  • Ateneul Bacau;
  • Teatrul George Bacovia;
  • Universitatea “Vasile Alecsandri”;
  • Universitatea “George Bacovia”.

Ediția a II-a a Summitului Tinerilor este organizata de Guvernanta Capitalei Tineretului din Romania – Consiliul Tineretului din Romania (CTR), Grupul PONT, Federatia Tinerilor din Cluj (FTC) si Banca Comercială Romana (BCR), impreuna cu Primaria Municipiului Bacau, actuala Capitala a Tineretului din Romania si Federatia Tinerilor din Bacau.

Detalii: http://ctr.ro/summitultinerilor2017/

Suntem alaturi de evenimentul realizat in parteneriat cu Bacău – Capitala Tineretului din România.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *