RelatedPost

HTC LANSEAZĂ PRIMUL SMARTPHONE DIN EDIȚIA DE COLECȚIE UEFA CHAMPIONS LEAGUE

HTC_UEFA_CHAMPIONS_LEAGUE_tehnologie_Arena_Mall_Bacau

HTC a lansat primul smartphone HTC din ediția de colecție UEFA Champions League, pentru a sărbători finala din 2015 de la Berlin a UEFA Champions League. “Cu o notă creativă adusă designului iconic al vârfului de gama HTC, noul smartphone UEFA Champions League oferă fanilor modelul premiat HTC One (M8) gravat cu emblema UEFA Champions League Trophy”, anunță cei de la HTC.

Șlefuit dintr-o singură bucată de aluminiu, smartphone-ul din ediția de colecție UEFA Champions League reflectă atenția extraordinară la detalii, atât din perspectiva designului, cât și a construcției, fiind astfel atractiv pentru microbiștii pasionați de performanța pe teren, dar si de cea a propriului smartphone.

Cu un ecran de 5 inch de înaltă rezoluție și o construcție metalică sofisticată, din aluminiu capabil să reziste în condițiile celui mai tensionat meci sau ale sărbătoririi explozive a unui gol, acest “omagiu” adus UEFA Champions League este o piesă de colecție pe care trebuie să o aibă orice microbist.

Cu funcționalități precum Motion Launch™, care permite modelului HTC One (M8) să detecteze poziția și mișcarea, HTC BoomSound™ care produce un sunet bogat, de neegalat, precum și capacități incredibile de fotografie, acest smartphone va intensifica modul în care fanii trăiesc experiența sportului pe care îl iubesc, devenind un companion de nelipsit în acest sezon al UEFA Champions League.

În plus, cu noua Duo Camera a HTC, dotată cu senzorul HTC UltraPixel™ ce permite captarea de imagini excelente în orice condiții de luminozitate, microbiștii nu vor mai rata niciodată vreun moment cheie de pe teren.

Designul smartphone-ului HTC UEFA Champions League Trophy este egalat doar de capacitățile irezistibile ale HTC Football Feed, o aplicație Android unică ce oferă o combinație de știri, statistici ale UEFA permanent actualizate, opinii ale experților în domeniu și experiențe exclusive de la fiecare meci din UEFA Champions League și UEFA Europa League.

Sursa: www.manager.ro 

by Adriana V.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *