RelatedPost

CUM ITI INVESELESTI CASA PRIN DECORATIUNI SIMPLE

CUM ITI INVESELESTI CASA PRIN DECORATIUNI SIMPLE-English_Home-PEPCO

Perioada Craciunului a trecut, asa ca a venit timpul sa aduci prospetimea de primavara si in casa. Chiar daca vremea de afara este in ciuda eforturilor tale, caminul poate sa fie decorat intr-o maniera fresh si stilata. Iata cateva idei si sfaturi utile despre cum poti sa creezi atmosfera de primavară in propria casa.

DECO #1. Perne colorate. Pentru a adauga un pic de culoare locuintei tale, opteaza pentru perne colorate aranjate strategic pe canapea. Important este sa tii cont de paleta de culori a incaperii. Astfel, pentru un interior in care predomina culorile bleu, verde sau lila, poti alege nuante  in contrast, iar pentru incaperile in care predomina culorile neutre, detaliile care le vor pune in evidenta sunt pernele cu imprimeuri florale sau pastelate.

bce44580669f09e673969bc73660ef70

Sursa foto: designmom.com

3b5e6fc1ba0c70203d3c305b09ec318b

Sursa foto: bloglovin.com

DECO #2. Cumpara cat mai multe flori. Poti adauga flori de camera cu frunze mari sau flori de primavară in toate incaperile casei. Astfel vei avea permanent o aroma placuta si confortul iti este garantat! Daca esti alergic la mirosuri, alege nistge flori decorative artificale chiar din magazinele English Home sau PEPCO din Arena Mall.

9d400ce2316d6717be445536b7b267fa

Sursa foto: handmademood.com

DECO #3. Rearanjează mobila. Experimenteaza cu piesele de mobilier si muta canapeaua, masa de lucru sau un fotoliu. Nu este obligatoriu ca mobila sa se afle de-a lungul peretilor. Nu e musai sa intorci casa pe dos, ci doar ici colo sa faci mici schimbari. Poti opta pentru o aranjare mai neobisnuita, daca spatiul iti permite acest lucru.

DECO #4. Schimba accesoriile. Pentru un vibe pozitiv, accesoriile masive și sofisticate trebuie inlocuite cu altele mai simple. Spre exemplu, poti inlocui perdelele din stofe grele cu altele mai lejere, de nuante fine. Sau poti ascunde covorul, astfel, incaperea va deveni mai libera si va parea mai mare. Ultima sugestie vine dupe finalizarea sezonului rece, bineinteles. De asemenea, tablourile le poti inlocui cu diverse imaginipozitive, motivationale, vesele.

DECO #5. Decoreaza masa intr-un mod mai festiv. Pune o fata de masa din stofe naturale  cu imprimeuri abstracte sau printuri florale si aranjeaza un set de tacamuri mai. De asemenea, nu uita sa ornezi masa cu flori proaspete / un ghiveci.

DECO #6. Opteaza pentru cat mai multa lumina. Lumina este unul dintre cele mai importante detalii in orice interior. In cazul in care lumina soarelui nu este suficienta, atunci poti sa amplasezi mai multe suprafete cu oglinzi in incapere. Astfel, lumina se va reflecta mai bine. De asemenea, mobila si toate accesoriile textile in culori deschise vor lumina totul.

adriana_vieriu
 Cu drag, Adriana V.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *