RelatedPost

H&M LANSEAZA NOUA CAMPANIE PENTRU VARA 2015

HM_LANSEAZA_NOUA_CAMPANIE_PENTRU_VARA_2015

Noua campanie H&M pentru vara acestui an, în care protagoniste vor fi top-modele, introduce unul dintre hiturile sezonului, respectiv piesa compusă în exclusivitate de Axwell & Ingrosso. Campania publicitară va fi lansată online, pe site-ul hm.com, în data de 30 aprilie, urmand să fie difuzată de către televiziunile de profil și în cinematografele din întreaga lume.

Stilul boem și, totodată, modern dă tonul la H&M în această vară, cu rochii de plajă avand imprimeuri caleidoscopice, șlapi de baie cu șnururi în lateral, precum și printuri cu frunze tropicale pe fuste lungi și fluide.

Ținutele monocromatice sunt de mare impact, efectul fiind potențat de tunicile cu dantelă în partea din față, de maiourile și fustele cu volane, precum și de rochiile lungi cu noduri decorative, accesorizate cu coliere argintii în tendințe.

Costumele de baie sunt piesele de rezistență ale sezonului, în special modelele tip bustieră cu un umăr gol și volane sau cele decorate cu inele metalice în partea din față și în laterale.

“Această colecție conține toate articolele pe care le ador pentru perioada verii – costume de baie pentru zilele lungi petrecute pe plajă, precum și rochii fluide cu imprimeuri romantice pentru nenumăratele seri petrecute în compania prietenilor”, ne-a declarat Pernilla Wohlfahrt, Director de Creație la H&M.

Protagonistele spotului publicitar și ale campaniei media sunt Olivia Wilde, Joan Smalls, Natasha Poly, Doutzen Kroes și Adriana Lima. Ele întruchipează eroine de acțiune a căror misiune este să ajungă pe malul mării și să celebreze frumusețea verii. De asemenea, în campania publicitară pentru media tipărită, top-modelele se plimbă pe plajă purtand mai multe ținute-cheie destinate sezonului estival.

Campania publicitară va fi acompaniată în exclusivitate de melodia <Sun Is Shining>, compusă de Axwell & Ingrosso. Duo-ul format din Axwell și Sebastian Ingrosso, foști membri ai formației Swedish House Mafia, se pregătește în prezent de lansarea albumului de debut – coloana sonora perfectă pentru vară.

“A fost minunat să colaborăm cu H&M la această campanie pentru vară, lansand melodia noastră <Sun Is Shining> (link YouTube). Suntem întotdeauna mandri să lucrăm cu branduri suedeze, iar cum vara se apropie în sfarsit, abia așteptăm ca toată lumea să asculte piesele următorului nostru album”, au mărturisit Axwell & Ingrosso.

by Adriana V.

Sursa: Envy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *