RelatedPost

HIDRATEAZĂ-TE CU O APĂ CURATĂ CA LACRIMA!

Așa cum o mașina are nevoie de benzină, omul are nevoie de apă, combustibilul vital al vieții. Aproximativ 70% din corpul omenesc înseamna apă! Deținând pachetul majoritar de acțiuni, trebuie să primească tot ce e mai bun, iar asta înseamnă o apă cât mai pură, așa cum am învățat când eram mici “incoloră, inodoră și insipidă”. Însă, în zilele noastre, când instalațiile sunt destul de vechi, unele fiind făcute și din materiale necorespunzătoare, în apă pot ajunge și reziduri de plumb, fier, cupru sau aluminiu, devenind imposibil să bem apă de la robinet.

O soluție imediată este apa imbuteliată! Însă prețul acesteia este destul de piperat dacă e să facem un calcul la sfârșitul lunii. Nu mai spunem că e dificil când cărăm bidoanele de la supermarket până acasă.

Dar există o soluție care nu doar că taie din bugetul destinat apei de consum, ci are și o mulțime de beneficii! E vorba de un filtru de apă ideal pentru uzul casnic sau pentru birou. Dispune de tehnologie cu compresor, astfel putându-se obține apă rece, sub 10°C, indiferent de temperatura ambinetală! De asemenea, aparatul poate livra apă fierbinte cu o temperatură de până la 97°C, asta asigurând rezultate perfecte la prepararea cafelei, ceaiurilor sau supelor instant.

Filtrul de apă MYRIA HE-605 dispune de rezervor din inox alimentar pentru păstrarea apei fierbinți, iar filtrul de cărbune activ îndepărtează contaminanții organici, reduce gustul și mirosurile neplăcute și înlătură clorul din apă în proporție de 97%.

Cartușul filtrant dispune de o tehnologie aprobată atât în Europa, cât și în SUA, filtrul de carbon fiind realizat din coajă de nucă de cocos și având dimensiunea porilor de doar 1pm și o densitate de 0.60-0,63g/ml. Rezervorul de apă rece are capacitatea de 2.3 litri, puterea de răcire fiind de 110W, astfel că aparatul va răci doi litri de apă pe oră, până la temperatura de 5-10°C. În ceea ce privește sistemul de încălzire, rezervorul are o capacitate de 0.7 litri, iar prin puterea de încălzire de 460W, aparatul poate încălzi 5 litri pe oră, apa având o temperatură de 90-97°C.

Îți dorești mereu ce e mai bun pentru tine, așa că alege o apă bună și pură, pe care să o ai la îndemnă oricând, la un preț convenabil!

Filtrul de apă Myria HE-605, cu conectare la rețeaua de apă potabilă, reprezintă o sursă economică de apă plată rece sau fierbinte, care te salvează de căratul bidoanelor grele!

  • Cost de 0,1 RON pe litru de apă filtrată în primii 3 ani (include amortizarea costului aparatului și a consumabilului);
  • Cost de 0,03 RON pe litru de apă filtrată începând din anul 4 de utilizare;
  • 600 de litri/ lună de apă filtrată, fără Clor și alți contaminanți organici.

 

by Adriana V.

 

Sursa: Altex Blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *