RelatedPost

FLASHMOB DE ZIUA UNIRII PRINCIPATELOR: 24.01.2016

FLASHMOB DE ZIUA UNIRII PRINCIPATELOR: 24.01.2016

Atmosfera duminicala din Arena Mall a fost animata pe 24 ianuarie 2016, de muzica militara si de acordurile muzicii populare, pe ritmul careia au dansat membrii Ansamblului “Plaiuri Bacauane”.

La initiativa dlui Marcel Balan, aprobata si sprijinita de cdor. Valerica Vrajescu, comandantul Bazei 95 Aeriene Bacau, membrii Muzicii Militare si Ansamblul “Plaiuri Bacauane” s-au gandit sa le reaminteasca bacauanilor semnificatia zilei de 24 ianuarie si, in cinstea acestui moment, sa se prinda cu publicul intr-o hora a Unirii, jucata in premiera la Arena Mall.

“Am asistat la o premiera bacauana! Am ales ora 14:00 ca punct de incepere al spectacolului mizand pe faptul ca, la aceasta ora, multi bacauani obisnuiesc sa ia masa in oras sau se se plimbe, iar cu aceasta ocazie la readucem aminte de ziua semnificatia zilei de 24 ianuarie”, declara lt. Adrian Cocea, ofiter de relatii publice la Baza 95 Aeriana Bacau.

<Mi-a suras ideea de flash mod pentru ca are priza la public. Lumea s-a adunat, ne-a ascultat, a aplaudat si s-a prins in hora cu noi. Pentru ei am ales doua piese, in ton cu evenimentul si le-am interpretat la chitara ‘Cuvântul lui Roata’ si ‘Hai sa intindem hora mare’>

(dl. Marcel Balan, comandantul Comenduirii Garnizoanei Bacau)

<Marcam prin acest mini-spectacol Ziua Unirii Principatelor Romane, astfel incat sa ne incadram si noi in activitatile desfasurate la nivel national, pe 24 ianuarie. La finalul spectacolului am recreat hora Unirii si publicul a dansat si a cântat cu noi.>

(Valerica Vrajescu, comandantul Bazei 95 Aeriene Bacau)

VIDEO: YouTube

FOTOGRAFII: Facebook

Impresii eveniment: www.desteptarea.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *