RelatedPost

EXCLUSIVE COLLECTION: Alexander Wang x H&M, 06.11.2014

Alexander Wang, H&M, noiembrie 2014,Arena Mall Bacau_cover

După colecţii semnate Isabel Marant, Lanvin sau Versace, H&M a lansat acum o linie vestimentară în colaborare cu designerul american Alexander Wang.

Colecţia capsulă are în componenţă piese casual, sporty-urban, atât pentru femei cât şi pentru bărbaţi. Noile item-uri definesc femeia puternică ușor rebelă, cu accente glam. Cu puțină imaginație, fiecare item poate fi ușor integrat într-o ținuta de zi și poate deveni un veritabil statement.

Filmat într-un teatru underground în Londra, videoclipul de prezentare are ca protagoniști o gașcă de super modele, printre care Joan Smalls, Natasha Poly, Isabeli Fontana și Raquel Zimmermann, precum și starul de fotbal Andy Carroll. Modelele aleargă și sar printr-o mulțime de obstacole, demonstrându-și abilitățile sportive în ținutele de inspirație street-wear. Clipul începe cu Wang însuși, care pare să pornească jocul într-o scenă ce amintește de “Hunger Games”, iar camera surprinde modelele ce se pregătesc în vestiare. 

La doar 30 de ani, Alexander Wang îşi conduce propriul brand, fiind director de creaţie al casei Balenciaga, iar acum a devenit cel mai tânăr designer care se alătură echipei de creaţie de la H&M.

Lansarea colecției a avut loc în New York debutând cu o explozie de energie generată de momentul atleților free runners care au folosit elementele scenografice ale spectacolului, pentru o demonstraţie de parkour. Aceştia au fost aclamaţi de un public entuziast, îmbrăcat în veste de suporter cu logo-ul Team Wang şi Team H&M, accesorizate cu mănuşi de box din spumă.

Mult aşteptata colecţie va apărea pe 6 noiembrie 2014, în magazinele selectate din întreaga lume, dar şi online. Până atunci, puteți vedea piesele vestimentare semnate de el pentru H&M în galeria foto de mai jos.

61 de piese, 61 de motive să intri în joc! Nu rata lansarea unei noi generații de piese vestimentare sub numele de ACTIVE WEAR. 

Aflați AICI care sunt magazinele de unde puteți achiziționa noile piese vestimentare!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *