Articole similare

Eveniment CORP. CUNOASTERE. CONEXIUNI la Libraria Carturesti | 7 februarie 2024

evenimente-libraria-carturesti-bacau
Evenimentul CORP. CUNOASTERE. CONEXIUNI (ediția a doua) aduce dialog și comunicare în jurul corpului din mai multe perspective. In cadrul evenimentului speakerii vor fi specialiști care ne vor vorbi despre corpul copilului și despre relația noastră cu emoțiile, stările și schimbările acestuia.

Data: miercuri, 7 februarie 2024
Ora: 19:00
Intrare LIBERA – în limita locurilor disponibile în librărie
Vom explora împreună, dintr-o perspectivă pluridisciplinară, o temă de interes pentru noi toți, despre care avem încă atâtea de descoperit și înțeles: „corpul”. În această ediție, „corpul” ne poartă prin sport, psihologie și psihanaliză, medicină, rutine sănătoase, religie, dans, teatru și poezie pentru a ne lărgi cunoștințele și a forma noi conexiuni.
Cu ajutorul invitaților vom afla cum poate fi sportul un motor de schimbare în bine atât la nivel personal, cât și în comunitate, ce se află în spatele performanței sportive, ce e sănătatea mintală și care e relația dintre minte și corp, cum e privit corpul în religie, ce rol joacă optimismul și rutinele pentru o viață sănătoasă, cum ne mișcăm în natură și nu numai. Vom vorbi despre corp(uri), vom dansa, vom asculta și citi poezie, ne vom mișca, vom acorda mai multă atenție corpului nostru și vom afla moduri de a fi mai bine cu noi și ceilalți.
Vă așteptăm în Libraria Carturesti din Arena Mall Bacau să descoperim împreună mai multe despre un subiect inepuizabil – corpul.
Seria de evenimente CORP. CUNOASTERE. CONEXIUNI (editia a doua) este susținută anul acesta de Good Routine by Secom Healthcare.
Parteneri media: Humanitas, Radio Romania International, Radio România Cultural

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *