RelatedPost

Esprit Libre – Colectia SS’18, acum in magazinele MELI MELO!

Meli Melo Esprit Libre SS'18 640x360px

Esprit Libre este numele colecției Meli Melo de primăvară – vară 2018 și dezvăluie o selecție de piese vestimentare și accesorii cu tentă telurică, ce abundă în nuanțe delicate și texturi organice.

Una dintre temele Esprit Libre este stilul Boho Chic, în care texturile organice de in și bumbac ale bluzelor oversized brodate se alătură moliciunii jachetelor împletite din mohair în nuanțe stinse de bej, roz prăfuit și visiniu palid, accentuate de coliere suprapuse și brățări groase argintii și arămii. Împreună, acestea alcătuiesc ținute lejere, mângâiate de briză și trezesc dorința unei plimbări cu picioarele goale prin nisip, pe plajă, ca o evadare în vacanță, la malul mării, în sunet de valuri.

Costumele de baie cu imprimeuri vegetale, ce acoperă întreaga paletă de verde și virează spre culori vibrante (roșu, portocaliu, violet, turcoaz), accesorizate cu cercei din pene de păun împodobite cu strasuri, împreună cu broșele-insecte oversized punctează exotic colecția Meli Melo SS18. Pălăriile din paie cu ciucuri simpli sau multicolori aduc o notă jucăușă întregii colecții.

Nota de eleganță basic a colecției Esprit Libre este dată de piesele statement negre, fie ca sunt costume de baie one-piece, fie rochii de voal și dantelă lungi și vaporoase, care, completate cu sandale romane aurii și multe bijuterii metalice auriu-stins, alcătuiesc ținute casual-chic perfecte pentru începutul de vară.

Cercei oversized cu ciucuri și elemente metalice, brățări cu aplicații în culori pastel, feminine, coliere formate din șiraguri de lanțuri, lungi dar și la baza gâtului, sunt doar o parte din tabloul perfect conturat de accesoriile din Meli Melo SS18 Collection pentru întâmpinarea primăverii.

Piesele din colecția Esprit Libre Meli Melo SS18 se găsesc, din 9 martie, în magazinele Meli Melo precum si online pe melimelo.ro

 

Cercei cu pene si frunze metalice, 69,99 lei

Clutch oval, cu flori multicolore, 169,99 lei

Clutch oval, cu flori multicolore, 169,99 lei

Cercei voluminosi cu flori, 49,99 lei

Cercei spectaculosi cu flori colorate, 44,99 lei

Cercei spectaculosi cu flori colorate, 44,99 lei

 

Cercei incantatori cu flori mov, 44,99 lei

Cercei incantatori cu flori mov, 44,99 lei

Cercei florali, culori placute, 49,99 lei

One thought on “Esprit Libre – Colectia SS’18, acum in magazinele MELI MELO!

  1. Avatar hisgirl says:

    Interesant articol, de multe ori pe langa emotie, intuitie, dragoste, ingrijire, atribute ale feminitatii, avem nevoie si de cele de mai sus: lenjerie in care sa ne simtim bine, o pereche de cercei care implinesc tinuta, si nu in ultimul rand parfumul preferat. Nu degeaba se spune “Feminitatea este o stare care vine din interior si se manifesta in exterior. E un subiect superb, pe care imi doresc sa-l dezbati in mai multe articole. o zi faina!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *