Distractie

MAXBET

MaxBet – lider in industria jocurilor de noroc din Europa!

In toată tara, MaxBet are in dotare 2971 de slot-uri si 39 de rulete. Fiecare aparat este dotat cu software de ultima generatie, foarte sigur, astfel incat clientul sa aiba sanse maxime de castig. De asemenea, aparatele contin o multitudine de jocuri din care orice pasionat de castiguri poate alege cu incredere.Max Bet Arena Mall Bacau

Pe langa castigurile care te așteapta in fiecare sala de jocuri, poti veni oricand la MaxBet, pur si simplu pentru a te relaxa. MaxBet inseamna incaperi confortabile, amenajate cu bun gust si calitate pentru ca clientul sa se simta cat mai bine.

Pasionatii de fotbal, hochei, tenis, baseball, handbal, rugby, curse de masini, motociclism, ciclism, formula 1, atletism, golf isi vor gasi la MaxBet locul ideal unde sa urmarească sporturile favorite si sa faca pariul castigator.

Toate locatiile MaxBet sunt deschise 24 de ore din 24, 7 zile pe saptamana si sunt conduse de personal calificat, cu experienta in divertisment si personal de securitate. Clientii se pot bucura de jocurile lor preferate in confort, siguranta si confidențialitate in orice moment al zilei. 

LOCAȚIE: parter (intre Banca Transilvania si Meli Melo)

PARTER

ORAR

NON-STOP

WEBSITE

 www.maxbetgroup.com


FUN ZONE

Zona destinata jocurilor cu prietenii cuprinde 26 aparate printre care: motociclete, masinute, hochei air, baschet, Time Crisis, Aliens, Point Blank, Boxer, fotbal, lovitura cu ciocanul, Guitar Hero.

Vino! Provoaca-ti prietenii! Convinge-te!

ETAJ II

ORAR

Luni – Duminica : 10:00 – 21:00


Loc de joaca pentru copii PRIETENII HAZLII

Locul de joaca este special conceput pentru copiii pana in 12 ani, fiind un taram magic al copilariei si al bucuriei. Avem sala de petreceri pentru copiii cu cel mai mare chef de joaca, pentru zmei si printese, pentru razboinici si supereroi, pentru curajosi si magicieni, pentru suparaciosi si pentru glumeti, pentru visatori si pentru aventurieri! Este amenajat cu structuri complexe de joaca si o diversitate de echipamente amuzante.

Ce organizam?

• Petreceri cu sclipici
• Inchirieri costume
• Serbari
• Aniversari
• Evenimente
• Atelier de creatie pentru copii
• Mascote

ETAJ II (langa Leonidas)

ORAR

Luni – Duminica: 10:00 – 21:00

TELEFON

0753.555.279 (Beatrice)

E-MAIL

timiras.beatrice@gmail.com