RelatedPost

Descopera tinute pline de culoare si eleganta in magazinul HERMOSA!

Hermosa-in-arena-mall-bacau-inaugurare-brand-bacau

Feminina si delicata? Poti sa fii asa in fiecare zi, deoarece pe 22 martie deschidem un nou magazin in Arena Mall – Hermosa. Locatia acestuia va fi la etajul 1.

Cu 3 magazine proprii in Braila, Focsani si Constanta, Hermosa este prezenta in toata tara si prin magazinele partenere. Poti comanda online de pe www.hermosa.ro cu transport gratuit la comenzi de peste 99 lei.

Indiferent de articolele vestimentare pentru care optezi, asigura-te ca sunt croite din materiale de calitate, care lasa pielea sa respire, iar textura materialului se pastreaza pe termen lung. Hermosa creeaza si comercializeaza de peste 20 ani produse vestimentare realizate in Romania.

Brandul se evidentiaza prin imprimeurile si culorile mereu in tendinte, accesibile, usor de purtat atat pentru tinutele office, cat si pentru tinute casual. Va asteptam sa experimentam impreuna calitatea si bunul gust marca Hermosa!

machetă Hermosa -discount

Iata cateva cadre de la inaugurare!

2 thoughts on “Descopera tinute pline de culoare si eleganta in magazinul HERMOSA!

  1. Avatar Ionela says:

    Foarte tare, multumesc pentru informatie.

  2. Arena Mall Arena Mall says:

    Cu mare drag! Estimam ca deschiderea oficiala va avea loc pe 22 martie. Revenim cu detalii si pe pagina de facebook @arenamall.ro!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *