RelatedPost

DESCHIDERE RESTAURANT PIZZA HUT: 18 iunie 2016

Pizza Hut logo Arena Mall

Sambata, 18 iunie 2016, se deschide primul restaurant Pizza Hut in Bacau – Arena Mall (etajul 2, fosta locatie Pub & more).

Istoria Pizza Hut a inceput inca din 1958 cand fratii Carney au deschis primul restaurant in Wichita -Kansas USA, unde pregateau chiar ei pizza. Restaurantul a devenit repede preferatul tuturor datorita atmosferei relaxante si vesele, dar mai ales datorita celebrei sale Pan-pizza cu blat pufos la interior si crocant la exterior.

Filozofia de baza a fost si a ramas pana in zilele noastre “Grija fata de clienti”, exprienta marcii rezonand cu generozitatea, prietenia, inovatia, naturaletea si distractia.

In România primul restaurant a fost deschis in 1994, iar in prezent clientii pot regasi experienta Pizza Hut in oricare dintre cele 16 restaurante din intreaga tara.

Meniul Pizza Hut abunda in retete apetisante de pizza, paste aburinde servite cu maiestrie de cei mai priceputi bucatari, antreuri fine, salate proaspat preparate, toate aceste delicioase produse putand fi completate cu deserturi si cockteiluri dintre cele mai rafinate.

Website: www.pizzahut.ro

Facebook: www.facebook.com/PizzaHut.Romania

YouTube: www.youtube.com/channel

8 thoughts on “DESCHIDERE RESTAURANT PIZZA HUT: 18 iunie 2016

 1. Avatar Madalin says:

  De ce spuneti minciuni ca este primul restaurant in Bacau….a mai fost si sa inchis. A fost chiar in incinta Arena Mall dar sa inchis in anul 2010 ep motiv de dificultati financiare!!

  • Arena Mall Arena Mall says:

   Restaurantul care se va deschide in incinta centrului comercial este singurul Pizza Hut din Bacau. Intr-adevar, a mai fost deschis in Arena Mall acum cativa ani, insa altele au fost motivele pentru care s-a inchis. Va asteptam!

 2. Avatar ovidee says:

  Macar asigurati-le ventilatia necesara acestor restaurante. Nu sa te duci la Mall si sa pleci de la Cinema mirosind a shaorma.

 3. Avatar Denisa says:

  Nu faceti angajari ca ospatarita la Pizza Hut?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *