RelatedPost

DESCHIDERE RESTAURANT Dragon Wok @Food Court

DESCHIDERE RESTAURANT Dragon Wok @Food Court

Dragon Wok aduce in Bacau, chiar incepand din acest weekend (20-22 ian 2017), diversitatea si savoarea bucatariei traditionale chinezesti, intr-un ambient adecvat, care te duce cu gandul la farmecul indepartatului Orient. Combinatia perfecta de gusturi, culori si arome se poate regasi in orice farfurie preparata aici. Noul restaurant este situat intre Bonito si Planet Burger (@Food Court, etajul 2).

Reprezentand una din cele mai importante valori culturale ale Chinei, bucataria chinezeasca se defineste printr-o selectie ampla de ingrediente si o preparare atenta a acestora.

Cea mai importanta calitate a mancarii este considerata a fi prospetimea, astfel, multe feluri de mancare sunt destinate unei gatiri rapide menite sa pastreze savoarea alimentelor. O atentie deosebita se acorda si echilibrarii ingredientelor, pentru o imbinare armonioasa de arome si gusturi.

DESCHIDERE RESTAURANT Dragon Wok @Food Court

Dulce, iute, acrisor, sarat – combinatii de gusturi inedite pe care vi le poate oferit doar bucataria chinezeasca.

DESCHIDERE RESTAURANT Dragon Wok @Food Court

DESCHIDERE RESTAURANT Dragon Wok @Food Court

4 thoughts on “DESCHIDERE RESTAURANT Dragon Wok @Food Court

  1. Avatar Ralu says:

    Săptămâna trecută am luat urechi de lemn….acrite…rata cu bambus…mega hiper sarata…Și noodles picanți. ..atat de fierți. ..parca erau săpun. …rusinicaaaaaaaa. ..Tot timpul mâncăm de la voi…Dar gata!!!

  2. Avatar Eduard Magurianu says:

    Am luat paste cu pui și pui dulce acrișor… 27 de lei.. Puiul dulce acrișor nu e nici dulce și nici acrișor iar pastele cu pui au mai mult usturoi decât pui. Ultima oara când am mâncat aici!,

  3. Avatar Alexandra says:

    Tot asa sarata e mâncarea ? Oare nu gustati când turnați sare in mâncare?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *