RelatedPost

S-A DESCHIS MAXBET ! – 02 octombrie 2014

MaxBet cover_Arena Mall Bacau

Arena Mall dă startul lunii octombrie 2014 cu inaugurarea noii locații MaxBet!

MaxBet – lider în industria jocurilor de noroc din Europa!

… începând cu 2 octombrie 2014!

În toată țara MaxBet are în dotare 2971 de slot-uri și 39 de rulete. Fie că preferi slot-urile sau ruleta, fiecare aparat este dotat cu software de ultimă generație, foarte sigur, astfel încât clientul să aibă șanse maxime de câștig. De asemenea, aparatele conțin o multitudine de jocuri din care orice pasionat de câștiguri poate alege cu încredere.

Pe lângă câștigurile care te așteaptă în fiecare sală de jocuri, poți veni oricând la MaxBet, pur și simplu pentru a te relaxa. MaxBet înseamnă încăperi confortabile, amenajate cu bun gust și calitate pentru ca clientul să se simtă cât mai bine.

Pasionații de fotbal, hochei, tenis, baseball, handbal, rugby, curse de mașini, motociclism, ciclism, formula 1, atletism, golf își vor găsi la MaxBet locul ideal unde să urmărească sporturile favorite și să facă pariul câștigător.

Toate locațiile MaxBet sunt deschise 24 de ore din 24, 7 zile pe săptămână și sunt conduse de personal calificat, cu experiență în divertisment și personal de securitate. Clienții se pot bucura de jocurile lor preferate în confort, siguranță și confidențialitate în orice moment al zilei. 

LOCAȚIE: parter, între Banca Transilvania și Meli Melo

SITE: www.maxbetgroup.com

PROGRAM: 24 din 24, 7 zile din 7

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *