RelatedPost

DESCHIDERE MAGAZIN MexSO – 01.07.2014, etaj I

deschidere magazin MEXX si S'Oliver

MexSO întrunește toate calitățile celor două branduri: Mexx & S’Oliver astfel …

MEXX – official website

Mexx este un brand încă din 1986, originar din Amsterdam și numele fondatorului său este Rattan Chadha. Numele  brandului în sine provine din unirea a două branduri, “Moustache” (M-brand pentru bărbați) și “Emanuelle” (E-brand pentru femei). Cele două inițiale au fost unite cu cele două litere “xx” care duc cu gândul la sărut. Astfel, a rezultat MEXX. Brandul produce haine pentru femei, bărbați și copii precum și accesorii pentru aceștia (parfum, ochelari de vedere, ochelari de soare). Inspirația hainelor provine din energia orașelor aglomerate!

S’OLIVER – official website

<<Producem “haine adevărate pentru oameni adevărați”! >> S’Oliver are îmbrăcăminte pentru oricine, purtabilă în orice fel de situație. Brandul datează încă din 1969, primul magazin fiind doar de 25 mp în Würzburg, Germania.

În 1997, brandul ajunge la o producție de 12 colecții pe an, urmând ca în 2004 să lanseze oficial magazin ul online www.soliver.de. În 2007, renumita cântăreață Anastacia prezintă colecțiile lor într-un fashion-show de renume în Berlin, la A-Hotel Event. 2011 este anul în care S’Oliver devine partener oficial al FC Bayern Munich. În prezent, brandul are magazine în GERMANIA, RUSIA, POLONIA, SLOVENIA, CROAȚIA,  SLOVACIA, AUSTRIA, BELGIA, INDIA, FRANȚA, ITALIA, ELVEȚIA și nu numai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *