RelatedPost

DESCHIDERE MAGAZIN JOLIDON: 18 mai 2016

Jolidon in Arena Mall

Jolidon este o companie tanara si dinamica, cu o cultura puternica ce incurajeaza spiritul inovativ, loialitatea si un mod neconventional de gandire subordonat viziunii originale a liderului sau. Gabriel Cîrlig, fondatorul companiei, si-a dorit de la bun inceput sa faca productie in Romania, sa creeze o multinationala si un brand. Jolidon este o organizatie stabila, ce incurajeaza promovarea oamenilor din interior in pozitii de responsabilitate.

Lenjeria intima pentru femei si barbati marca JOLIDON, noile colectii de costume de baie si tinute de plaja pentru aceasta vara au sosit in Arena Mall, incepand cu 18 mai – etajul 1 (intre New Yorker si CTS Corner). Anul acesta Jolidon propune o gama variata de modele, cu jocuri de culori, texturi si imprimeuri, inspirate din cele mai noi trenduri, dar pastrand pentru unele piese si o doza de spirit clasic.

Inspiratia pentru aceasta colectie provine din sentimentul de bucurie si libertate pe care ti-l ofera o calatorie, astfel ca fiecare linie de costume de baie poarta numele unei destinatii de vacanta.

Jolidon lenjerie

Designerii Jolidon dezvolta creatiile luand in considerare liniile directoare oferite de cele mai renumite birouri de tendinte din Europa. In fiecare an, colectiile Jolidon sunt lansate la cele mai importante targuri internationale din industria lenjeriei.

Telefon magazin: 0744 895 980 / 0234 588 068

Site: www.jolidon.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *