RelatedPost

DE ZIUA INDRAGOSTITILOR, SPUNE-I „Te iubesc” CU JOLIDON!

babydoll-Jolidon-lenjerie-itima-Valentines-Day-Ziua-Indragostitilor-Luna-Iubirii-februarie-2017-cadouri-indragostiti

În ciuda faptului că Ziua Îndrăgostiților a devenit mai mult decât un simplu eveniment dedicat celor ce iubesc și s-a transfomat într-o adevărată tradiție, în fiecare an, îndrăgostiții întâmpină aceeași problemă: lipsa de inspirație în alegerea cadoului perfect. Și nu e de mirare, având în vedere faptul că magazinele îi întâmpină cu oferte și produse diversificate.

SUGESTII DE CADOU PENTRU EA

Probabil te-ai săturat de aceleași inimioare, jucării de pluș, ciocolată și iar ciocolată. Este timpul să-i arăți cât de mult o iubești într-un mod diferit, oferindu-i mai mult decât un simplu cadou care să stea mai apoi uitat, într-un sertar. Te-ai gândit vreodată că îi poți oferi un cadou care creează o stare de spirit continuă, făcând-o să se simtă specială și feminină?

Și știm cu toții că nimic nu-i mai frumos decât o femeie care are încredere în farmecul ei. Micile detalii fac mereu diferența, iar confirmarea poate să fie zâmbetul mistic de pe chipul ei plin de emoție.

De cele mai multe ori, atunci când vine vorba despre starea de bine venită din interior, cap de listă pentru „must have” sunt lenjeria și parfumul. Cum se face că aceste două produse, deși nu sunt vizibile pentru cei din jur, îți oferă o stare de bine și un aer atât de elegant pe care îl observă cu toții? Ei bine, a ta iubită merită acest răsfăț!

La Jolidon găsești o gamă diversificată de produse concepute special pentru femeia elegantă, puternică, activă și totodată seducătoare. Fie că vorbim despre compleurile delicate, despre body-uri, babydoll-uri sau corsete, vorbim aceeași limbă: modă, feminitate și calitate.

babydoll body

Dă frâu liber imaginației și răsfață-ți partenera oferindu-i un compleu deosebit, comod și atent conceput, din danteluri, broderii și țesături fine, accesorizate cu cristale Swarovski, care oferă un plus de strălucire.

swarovski swarovski-seal

Și pentru ca ținuta să fie completă și un halat vaporos în ton cu lenjeria sau de ce nu, poate în contrast.

halat

SUGESTII DE CADOU PENTRU EL

Pentru partenerul tău, Jolidon a creat articole diverse, confortabile și în ton cu noile tendințe. Alege din gama variată de slipi, boxeri, maiouri, tricouri și arată-i cât de mult îl apreciezi.

M19BL.BLEUM n220bl.alb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *