RelatedPost

De Ziua Armatei, militarii promoveaza imaginea armatei in Arena Mall!

Ziua Armatei Romane 25 octombrie 2017-evenimente Bacau-Arena Mall

Pe 25 octombrie, militarii băcăuani au motiv de sărbătoare: este Ziua Armatei Române! Pentru a cinsti așa cum se cuvine această zi, garnizoana Bacău a demarat o serie de activități care au rolul de a promova imaginea Armatei României.

Ziua Armatei va fi una plină de evenimente. Pe 25 octombrie, între orele 11.00 și 18.00, în parcarea de la Arena Mall, publicul va avea ocazia să viziteze o expoziție de tehnică militară din dotarea sistemului național de apărare, ordine publică și securitate națională.

Băcăuanii care au curiozități în materie de armament vor avea ocazia să asiste în același loc la exerciții demonstrative privind intervenția integrată a structurilor de ordine publică și pentru situații de urgență.

Militarii expun tehnică şi armament toate instituţiile din Sistemul naţional de apărare, ordine publică şi securitate naţională. Vizitatorii vor putea asista la exerciţii demonstrative privind intervenţia integrată a structurilor de ordine publică şi pentru situaţii de urgenţă.

Cei care vor dori să cinstească memoria eroilor, pot veni în aceeași zi, începând cu ora 10.00, la Cimitirul Central, acolo unde, ca în fiecare an, va avea loc un ceremonial militar și religios, urmat de depuneri de coroane și jerbe de flori. Seria activităților dedicate Zilei Armatei României se încheie o dată cu lăsarea serii, când, de la ora 19.00, militarii garnizoanei Bacău se vor retrage cu torțe pe traseul Parcul Trandafirilor – Cimitirul Central.

Pentru a vedea intreaga serie de activitati, cititi articolul dedicat din Ziarul Desteptarea.

VĂ AŞTEPTĂM CU DRAG!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *