RelatedPost

DE CE ȘOSETELE PESTE GENUNCHI SCHIMBĂ TOTAL O ȚINUTĂ?

sosete peste genunchi

Cizmele peste genunchi au fost, sunt și vor fi mereu în tendințe. Astfel, iată cum șosetele peste genunchi devin în centrul atenției atât iarna, cât și în celelalte anotimpuri. Cu toate că, în mod normal, șosetele sunt un accesoriu pe care cele mai multe dintre fete îl ascund vederii, acestea sunt în prim plan în tendințele de primăvară-vară.

Așa cum pălăria, colierul “statement”, inelul supradimensionat sau brățara neon reprezintă detaliul care face diferența, o pereche de șosete peste genunchi se va încadra perfect în cele menționate anterior. Și știi de ce? Pentru că poți avea cea mai plictisitoare fustă, cea mai banală bluziță, însă, dacă ai o pereche de șosete peste genunchi pentru acel “look college” ai să întorci fără îndoială câteva capete care te vor admira.

ȘOSETELE PESTE GENUNCHI PENTRU O APARIȚIE ÎN STIL “LOLITA”

Lolita este binecunoscutul personaj din romanul cu același nume publicat în 1955 de Vladimir Nabokov și este, fără îndoială, o sursă de inspirație pentru fashionistele de peste tot. O apariție “inocentă” ca a ei include o rochie lejeră, o fustă în cloș, o fustă în croi drept, sau una scurtă și pantofi cu talpă joasă, de preferat cei masculini (Oxford) ca în imaginile de mai jos.

ȘOSETELE PESTE GENUNCHI PENTRU O APARIȚIE ÎN STIL FRANȚUZESC

Cu toții știm că franțuzoaicele au acel ceva care te fac să întorci capul după ele. Au un stil relaxat, dezinvolt, inedit și îndrăznesc să le poarte cu bluze masculine sau cu un trench simplu. Pentru acel plus de senzualitate, optează pentru șosete până la coapse. În contextul acesta, pentru a obține acel “look boem” mult dorit, pantofii cu toc sau botinele au un rol esențial.

ȘOSETELE PESTE GENUNCHI PENTRU … ȘCOLĂRIȚE

Șosetele peste genunchi s-au impus încă din primele “prototipuri” de uniforme pentru elevi. Purtate cu fustele scurte renumite deja, șosetele peste genunchi vor crea efectul de școlăriță cu platforme sau balerini, cu o cămașă sau o bluză lejeră.

Îndrăznește să porți acest accesoriu în cele mai inedite combinații, joacă-te și creează-ți ținuta chic de primăvară-vară!

Iată ce modele găsești în magazinele noastre: BERSHKA (29 lei), MONDEX (14 lei), STRADIVARIUS (39 lei) !

by Adriana V.

3 thoughts on “DE CE ȘOSETELE PESTE GENUNCHI SCHIMBĂ TOTAL O ȚINUTĂ?

 1. Avatar Mondex says:

  Un articol foarte interesant. Sosetele cred eu se numara printre cele mai minunate lucruri inventate de oameni, nu stiu cum ar fi fost fara ele dar eu zic ca ar fi fost foarte rece. 🙂

  Atractia sosetelor peste genunchi consta in efectul vizual pe care acestea il pot produce. Atunci cand sunt asortate corect, ele va pot lungi picioarele. Cheia pentru a realiza un outfit perfect consta in a gasi combinatia buna intre culoarea si dimensiunea sosetei. Femeile care nu se pot lauda cu picioare lungi si subtiri pot incerca sosetele mai scurte, care ajung sub genunchi. Astfel, partea de jos a picioarelor si gleznele vor fi puse in valoare cel mai bine.

  Cu trecerea timpului, metodele de fabricare au evoluat, permiţând imprimarea sau ţeserea unor modele, colorarea lor în toate culorile posibile şi forme care mai de care mai senzuale sau mai ciudate.În zilele noastre, ciorapii sunt fabricaţi dintr-un amestec de fibre care le dau elasticitate, fineţe şi confort.

  Va asteptam si pe site-ul nostru http://www.mondex.ro sectiunea Produse, unde puteti viziona toate modele de sosete pe care le producem.

 2. Avatar Gabitza Gbn says:

  Ciorapi peste genunchi sunt foarte bestiali,eu de cand ii am,tinutele mele sunt mai frumi,ma opreste lumea pe strada ca sa imi spuna ca imi sta bn,trebuie sa va cumparati si restul fetelor care nu am desigur,da ce fata nu exista sa nu aiba ciorapi peste genunchi,poi cele care nu au inseamna ca sunt in urma cu moda…:*

  • Avatar Deniiiiii says:

   Îmi pare rău sa îți distrug speculația complet greșită.Nu cred că poți cataloga o persoană care nu are șosete peste genunchi “în urmă cu moda”.Asta ține de preferințele fiecăruia.Recunosc, șosetele peste genunchi sunt un articol de vestimentație trendy și fac orice ținuta să arate bine (logic că și eu le port), însă nu cred că poți spune: “Vai, nu ai șosete peste genunchi!Nu știi nimic despre modă!”, pot fi unele persoane care chiar dacă nu pun efort în ținuta lor arată mult mai bine decât vor arăta cu acest articol vestimentar.Totul ține de părerea personala.Sunt persoane cărora poate nu le plac acest tip de șosete.Deci, cu tot respectul, cand vrei sa speculezi ceva referă-te doar la propria persoană și gândește-te de 2 ori înainte de a comenta, doarece, deși comentariul tău a fost cu o intentie bună poate fi înțeles în alt fel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *