RelatedPost

De 8 martie Arena Mall te invita la atelierul de gatit “Micii cofetari pregatesc mari deserturi!”

Luna femeii e luna in care omul, ca si natura, tanjeste dupa ceva la fel de surprinzator ca primul pom inflorit. Majoritatea femeilor si-ar dori sa fie surprinse in fiecare zi, dar mai ales in luna lor, iar Arena Mall le ofera o surpriza la care nu se asteptau. Oferim o bucurie mare cu un gest mic: un atelier de familie in care cei mici au posibilitatea sa pregateasca impreuna cu cei mari briose gustoase.

Copiii impreuna cu parintii vor primi sorturi, bonete, briose, topping-uri si diferite ornamente pentru realizarea celor mai delicioase briose*. La finalul activitatii vor primi diplome si vor putea savura briosele ornate de ei insisi.

Asadar, DUMINICA, 8 martie (12:00 – 15:00), Arena Mall te invita cu mic cu mare in zona fantanii arteziene la atelierul de gatit “Micii cofetari pregatesc mari deserturi!”

Accesul la eveniment este GRATUIT.

Inscrierile se fac prin TELEFON la numarul 0755.300.535, prin E-MAIL companiaandirino@gmail.com sau prin intermediul unui mesaj pe pagina de FACEBOOK https://www.facebook.com/companiaandirino

*Produsele din cadrul atelierului de gatit au certificate de calitate.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *