RelatedPost

“LOVE is SILENCE” F/W 2014 by DANA BUDEANU. INVITAȚI SPECIALI: Lidia Buble & Akcent – 29.11.2014

eveniment Love is Silence by Dana Budeanu, AKCENT, Lidia Buble-29.11.2014

În weekendul dedicat reducerilor de Black Friday, pe 29 noiembrie 2014, Arena Mall organizează un eveniment de excepție: PREZENTAREA ÎN EXCLUSIVITATE A COLECȚIEI “Love is Silence” F/W 2014 by Dana Budeanu & CONCERT LIDIA BUBLE, ADRIAN SÎNĂ (AKCENT). Magazinele din centrul nostru comercial au dat deja startul la reduceri! Acestea continuă până pe 30 noiembrie, inclusiv.

Dana Budeanu  face parte din garda artiștilor autohtoni ce reprezintă România într-un mod frumos peste hotare și care dovedește că folosirea creativității te poate ajuta să atingi cele mai înalte culmi ale succesului.  “Creativitatea, dacă nu mai există de mâine, nu mai există evoluție, nu mai există absolut nimic”, spune Dana Budeanu, ale cărei creații au fost purtate inclusiv de vedete de la Hollywood, precum Jennifer Lopez sau Eva Longoria.

“Love is Silence” a/w 2014-2015 by DANA BUDEANU – Lumea ei nu este reprezentată de haine, ci de sentimente. Despre alegerea stării de spirit și despre eliberarea mișcărilor. Fiecare model creat este o trăire. Hainele DANA nu se simt, ele urmăresc mișcările. Nu există siluete perfecte, există doar haine care să ne facă să simțim că așa suntem. Pentru că suntem fără cusur. Toate unice, ca nicio alta. Colecția este inspirată în totalitate din viața Mihaelei Rădulescu, accentele casual, elegant și sexy fiind cele mai importante elemente care o caracterizează. În galeria foto, găsiți un preview al noii colecții.

SITE OFICIAL: www.store.danabudeanu.com

Lidia Buble – Născuta în Deva, artista cu un nume de familie atipic pentru România, a început de la o vârstă fragedă gimnastica de performanță în orașul ei natal. Pasionată de muzică, încă din copilărie, artista a moștenit talentul din familie, iar alături de cei 10 frati ai săi a cântat în corul bisericii. La cei 21 de ani, Lidia s-a mutat în București pentru a face muzică la un nivel profesionist. A fost descoperită de către Adrian Sînă, cel care este impresionat de vocea ei senzațională și de pasiunea pentru muzică. Primul ei single, “Noi simțim la fel”, o poveste de dragoste modernă, este prima înregistrare într-un studio profesionist si anume, Premium Artist.

Adrian Claudiu Sînă este cântăreț, compozitor și producător român. În clasa a-X-a a descoperit Depeche Mode și a trăit în spiritul impus de New Wave. Devenise un împătimit al discotecilor, iar la 16 ani s-a angajat ca DJ într-o discotecă, la un bal de liceu. La 18 ani avea propria emisiune la un post de radio Radio Contact din Baia Mare. Mai târziu a cunoscut-o pe Ramona Barta cu care a format trupa Akcent în 1999. Albumul nu a avut succes, iar proiectul Akcent a intrat în impas. Doi ani mai tarziu, în 2001, Adi Sînă reînvie proiectul său de suflet, Akcent. În locul Ramonei, Adi i-a cooptat pe Marius Nedelcu, Sorin Brotnei și Mihai Gruia. În 2008, Adrian Sînă si-a deschis primul său studio de înregistrări, Sisterhoodlive Records, în care a compus albumul ‘Fără lacrimi’.

SITE OFICIAL: http://www.adriansina.ro/

Youtube: Lidia Buble feat. Adrian Sina , “Love is Summer” by Dana Budeanu (s/s 2014)

Make up & Hairstyle: Belle Marie Day Spa

Accesorii: Mineli Boutique

Parteneri media: Est TV, Kiss FM, Realitatea TV, Radio ZU, TV KIT.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *