RelatedPost

CUM SCHIMBI PERETII FARA SA II ZUGRAVESTI?

CUM SCHIMBI PERETII FARA SA II ZUGRAVESTI

Peretii din apartamentele/casele noastre sunt esentiali pentru crearea unui ambient perfect. Astfel, este foarte important sa gasesti modalitatile prin care poti sa schimbi peretii chiar si fara sa-i zugravesti.

Si spunem asta pentru ca stim cu totii cat este de greu sa locuiesti intr-o casa in renovare din nenumarate motive: nimic nu mai e la locul lui, praful este peste tot, chiar dupa ce totul e gata, te mai chinui o luna sa scoti praful din dulapuri, mirosul predominant, deseori innecacios de var s.a.

Iata cateva moduri creative prin care poti schimba peretii fara sa-i zugravesti.

#1. TAPET. O fasie de tapet aplicata la locul potrivit transforma radical o incapere. Nu este nevoie de tapet scump, ci doar de o alegere inspirata. O fasie de tapet aplicata pe peretele din sufragerie poate lumina si personaliza toata camera intr-o clipa. Daca esti o fire indrazneata, poti sa tapetezi intreaga camera, chiar toata casa. Indicat este sa mergi intr-un magazin specializat, sa vezi modelele si sa te hotarasti ce ti s-ar potrivi. Ce-i drept, este posibil sa iti placa mai toate modelele, insa consilierii din magazine te vor ajuta sa cumperi ce ti se potriveste. De asemenea, vei gasi si niste simulari de camere cu tapetul ales de tine, astfel incat sa iti dai seama in timp real cum ar arata.

#2. TABLOURI. Poti opta pentru tablouri de diferite marimi, culori si modele. Daca iti plac anumite personaje de film sau din desenele animate, daca preferi peisaje frumoase din lume, imagini din sporturile preferate, citate motivationale, le poti plasa pe pereti fara doar si poate.

#3 ELEMENTE NATURALE. Poti schimba peretii fara sa-i zugravesti folosind lemn, pluta sau piatra naturala. Soluția este excelentă in hol, in bucatarie dar si in camerele mari. Rezultatul este atragator, eco-friendly si extrem de chic, oferind o alura vintage (daca alegi lemnul potrivit).

#4. AUTOCOLANTE. Autocolantele nu sunt doar pentru camerele de copii. Acum le gasesti in zeci de culori, forme, dimensiuni si tematici. Doar gandeste-te ce vrei sa exprimi si alege ce ti se potriveste. Poti sa le schimbi chiar in functie de starea de spirit, anotimpurile de peste an, cand te-ai plictisit sau cand ai vazut unul mai frumos decat cel pe care il ai deja.

#5. RAME CU FOTOGRAFII PERSONALE. Ce poate fi mai frumos decat o rama foto ce cuprinde momentele cele mai importante din viata personala, o rama cu familia, prietenii, locurile pe care le-ai vizitat, lucrurile pe care le-ai cumparat ca amintire?! Ramele sunt de diverse culori si marimi, motiv pentru care sigur vei gasi ceva care-ti place, cu un sistem de prindere potrivit.

#6. PICTURI. Daca vrei sa fii cu adevarat original, poti chema persoane specializate cu o vasta experienta in picturile pe pereti. Stabilesti un orizont de timp in care pictura sa fie gata, stabiliti impreuna ce anume sa deseneze, ce culori sa foloseasca, ce se potriveste incaperii astfel incat rezultatul final sa fie pe masura asteptarilor tale.

Sursa: Casa&Gradina

by Adriana V.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *