RelatedPost

CUM ARATĂ PROTOTIPURILE TELEFOANELOR DIN VIITOR?

CUM_ARATA_PROTOTIPURILE_TELEFOANELOR_DIN_VIITOR_Arena_Mall_Bacau

Industria telefoanelor mobile este în continuă ascensiune. Acum câțiva ani, cel mai popular telefon era Nokia 3310, ce avea doar câteva funcții de bază: apeluri, mesaje, alarmă și celebrul joc râma. Tehnologia avansată și-a făcut simțită prezența întrucât s-au făcut progrese remarcabile în această industrie. Acum avem o gamă largă de telefoane ce depășesc cu mult funcțiile elementare, cum ar fi accesul la rețele sociale, GPS, conferințe video, etc.

Însă la ce ne putem aștepta peste 10 ani de la viitoarele generații de telefoane?  Câteva dintre puținele caracteristici încorporate vor fi ecranele OLED și creșterea flexibilității. Iată și câteva din prototipurile telefoanelor ce vor invada piața din viitor:

Prototipul Lg Traveler

Creat de Andrew Zheng, telefonul dispune de un touch screen subțire și o tastatură obișnuită. Forma neobișnuită a telefonului Lg Traveler a fost creată pentru o prindere mai bună și mai fermă, datorită părților laterale cauciucate.

Prototipul Motorolla Piccolo

Designul primului telefon Piccolo a fost inspirat de Motorola, ce a dus un concept atractiv și aerodinamic care cu siguranță va atrage femeile.

Eclipse Intuit

Telefonul Eclipse Intuit de Eddie Goh are toate funcțiile de bază pe care le așteptăm de la un telefon: cameră de 5 megapixeli cu soft încorporat pentru editare foto, slider pe orizontală cu touchpad și un touch screen frontal. Ce face acest concept unic sunt părțile telefonului care sunt realizate din celule solare ce încarcă bateria când este expus la soare.

Kambala Ear-Phone

Kambala este un telefon mobil ce se transformă într-o cască. Apasă în centrul telefonul și se va îndoi sub forma unul clips, rezultând astfel un telefon-cască. Este construit dintr-un polimer cu mai multe straturi care păstrează în vid componentele electronice. Are un ecran flexibil cu o mulțime de senzori pe suprafață ce transmit imagini din interior către exterior.

Prototipul Lg Flutter

Lg Flutter va fi folosit în marile producții cinematografice. Dispozitivul se deschide ca un evantai și are un ecran flexibil OLED care se derulează radial.

Prototipul Seabird

Seabird este conceptul celor de la Laboratoarele Mozilla. Seabird vine cu câteva particularități interesante printre care și proiectorul încorporat Pico, ce poate fi folosit pentru a proiecta o tastatură virtuală.

LG Helix Bracelet

Designerul Rob Luna a creat un concept al telefonului LG numit Helix, un dispozitiv ce poate fi folosit ca brățară. LG Helix vine cu circuite flexibile, un touch screen, iar conceptul dispozitivului este creat din cauciuc și oțel inoxidabil negru. Poți atașa telefonul la curea, cu ajutorul unui încărcător magnetic și, prin folosirea energiei chinetice generată de utilizator, telefonul se poate reîncărca.

Yuxa din materiale ecologice

Designerul mexican Veronica Eugenia Rodriguez Ortiz este creatoarea conceptului telefonului purtabil Yuxa. Este un telefon ecologic care prezintă un ecran OLED și o baterie reîncărcabilă, plus un sistem inovator de comunicații.

Telefonul Blue Bee

Alt telefon futurist creat de Kingyo. Telefonul Blue Bee are o interfață foarte interesantă și atrăgătoare având toate caracteristicile unui smartphone.

Telefonul Relexer

Designerul Lu Yin a creat un telefon numit Relexer. Numele lui vine de la funcția pe care o și realizează cea de control medical al utilizatorilor. Telefonul dispune de un termometru care se poartă în jurul încheieturii mâinii ce măsoară temperatura și alte funcții ale corpului omenesc.

Surse: HongKiat & CitesteAltfel

by Adriana V.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *