RelatedPost

COVID-19: Masuri de preventie in 7 pasi

program-de-functionare-arena-mall-bacau-centre-coerciale-coronavirus-program-atipic-temporar-masuri-de-preventie-covid-19

In contextul epidemiologic actual, am dispus o serie de masuri de preventie pentru igienizarea spatiilor comune si am suplimentat masurile de protectie atat a clientilor, cat si a angajatilor nostri. Ba mai mult decat atat, am marit frecventa igienizarii.

Incurajam un comportament responsabil ce limiteaza raspandirea virusilor prin dezinfectarea constanta a scarilor rulante, a meselor din zona food court, a lifturilor, a grupurilor sanitare si nu numai.

Am instalat dispensere cu senzor cu gel antibacterian ce stau la dispozitia consumatorilor in zona de food court, la intrarile in centrul comercial si pe culoarele principale.

De asemenea, monitorizam permanent situatia la nivelul centrului comercial si aplicam o conduita preventiva sporita in #ArenaMallBacau prin aplicarea masurilor aprobate la nivel national.

Avem rugamintea sa va informati utilizand doar sursele oficiale, respectiv Ministerul Sanatatii (www.ms.ro) si Institutul National de Sanatate Publica (www.insp.gov.ro).

6 thoughts on “COVID-19: Masuri de preventie in 7 pasi

  1. Avatar Alina says:

    Ati deschis arena mall bacau?si fast food-urile?

  2. Avatar Katy❤️ says:

    Ați deschis Arena Mall?

  3. Avatar Adelina says:

    S-a deschis Zara?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *