RelatedPost

CONCURS NAȚIONAL DE TABLE 21-22.06.2014

campionat national de table iunie 2014

În perioada 21-22 iunie 2014 începând cu ora 10:00, în Arena Mall – parter, va avea loc Concursul Național de Table organizat de însuși directorul asociației, dl. Neculai Drăgănuță. Marele premiu al competiției este un autoturism Skoda Citigo. Înscrierea în concurs este de 30 lei.

 

Asociația Română de Backgammon – Asociația promovează jocul de table (backgammon) prin organizarea de turnee locale, naționale și internaționale.

 

Neculai Drăgănuță – câștigător CAMPION EUROPEAN (Slovenia-2002), câștigător NORDIC OPEN (Danemarca-2009), câștigător la Seefeld (Austria-2010), câștigător la Praga 2012, câștigător la Nisipurile de Aur (Bulgaria-2013).

 

MECANISM – Etapa de calificare oferă posibilitatea unui jucător să se înscrie cu 30 lei . Se califică într-un raport de 1 din 16 concurenți.. Dacă în concursul de calificare se înscriu 64 de concurenți, primii 4 clasați sunt calificați pentru etapa finală din 19-21 decembrie 2014 unde MARELE PREMIU este masina. Concursul de calificare se desfășoară pe toată perioada celor doua zile: cei ce pierd se pot înscrie din nou cu 30 lei și concurează într-un grup de 16 jucători de unde se califică primul. Un concurent se poate califica doar o singură dată. Fiecare jucător calificat nu plătește taxa de înscriere în etapa finală din decembrie. Toți cei care vin să se înscrie direct, fără să fie printre cei calificați la etapa finală din decembrie vor plăti o taxă egală cu valoarea a 100 euro. În etapa de calificare sistemul de joc este eliminatoriu. În etapa finală modul de joc este 15 runde în sistem elvețian. În etapa de calificare se joacă partide de table până la 3 puncte. În etapa finală din decembrie se joacă partide de table până la 5 puncte. Zarurile se dau din păhărel prin topogan atât la concursurile de calificare cât și în ETAPA FINALĂ.

 

TELEFON: 0745 895 980

E-MAIL: draganutaneculai@yahoo.com

SITE: www.tablebackgammon.ro

FACEBOOK: www.facebook.com/draganutaneculai/timeline

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *