RelatedPost

CONCERT Caritabil “Inima de mama”, editia a III-a: 8 martie!

Concert-caritabil-Ziua-Femeii-8-martie-concerte-Arena-Mall

Joi, 8 Martie 2017, incepand cu orele 17:30, la Arena Mall, Parohia “Sfintii Trei Ierarhi” organizeaza sub coordonarea Protopopiatului Bacau, cea de-a III-a editie a concertului caritabil si a proiectului cultural si social-misionar intitulat “INIMA DE MAMA”.

Proiectul “Inima de mama” este organizat cu binecuvantarea Inaltpreasfintitului Parinte Ioachim, Arhiepiscopul Romanului si Bacaului, cu sprijinul Protoieriei Bacau, cu implicarea preotilor Parohiei “Sfintii Trei Ierarhi” si ai Capelei “Sfantul Apostol Andrei” Arena Mall.

Intrucat Patriarhia Romana a declarat anul 2018 “Anul omagial al unitatii de credinta si de neam” si “Anul comemorativ al fauritorilor Marii Uniri din 1918”, recitalul va fi alcatuit atat din cantece dedicate celei mai dragi fiinte, Mama, cat si din cantece patriotice.

Concertul va fi sustinut de catre:

  • Grupul vocal al Centrului de Cateheza “Bunavestire” al Parohiei “Sf. Trei Ierarhi” Bacau, coordonator prof. Mugur Neuman;
  • Cvartetul “Blue” al Colegiului National de Arta “George Apostu” din Bacau, in urmatoarea alcatuire: Andreea Duma, Anastasia Vacaru, Antonia Solomon si Tiberiu Ghidu, coordonator prof. Codrin Stan;
  • Tanarul interpret Stefan Alexandru Negru;
  • Tanarul interpret Emanuel Munteanu.

Fondurile si bunurile materiale stranse in urma acestui concert caritabil vor fi folosite, ca si in anii precedenti, pentru a oferi o mangaiere mamelor, nou-nascutilor si copiilor bolnavi din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Bacau.

VA ASTEPTAM CU DRAG!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *