RelatedPost

Colectia Meli Martisor este acum in magazinele Meli Melo-Paris!

meli-martisor-meli-melo-paris

Meli Melo Paris a pregatit Meli Martisor, o colectie speciala de martisoare pentru 2020, pornind de la un concept ce imbina elemente din trendurile actuale de lifestyle si fashion cu mesaje amuzante si valorile familiale in piese fermecatoare cu design propriu brandului.

Astfel, micile simboluri ale renasterii naturii, create de Meli Melo, majoritatea considerate aducatoare de noroc in traditia noastra, pot fi purtate si dupa perioada specifica Martisorului, ca bijuterii charm, parte a scenariului perpetuu de innoire a timpului.

Colectia Meli Martisor cuprinde in jur de 100 de modele de brose si bratari cu snur alb-rosu, toate designed by Meli Melo, disponibile in magazine de la inceputul lunii februarie, precum si online pe melimelo.ro. In plus, multe dintre micutele piese au gravate diverse mesaje, asa incat fiecare dintre noi se poate regasi intr-unul dintre acestea.

Preturile pieselor din colectia de martisor sunt intre 9.99 lei si 29.99 lei.

Meli Melo – Paris a deschis primul magazin in anul 1998 in Bucuresti, în prezent detinând un total de 65 de magazine, dintre care 1 magazin Exclusive, 1 magazin in sistem de franciza, 4 department stores, 7 magazine deco, 4 magazine în Chisinau (Republica Moldova), 3 magazine in Belgrad (Serbia) și 3 magazine în Sofia (Bulgaria), precum si un online shop: melimelo.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *