RelatedPost

CELE MAI NOI PARFUMURI DIN 2014

CELE MAI NOI PARFUMURI DIN 2014

Esențele florale, fructate, dulci-gurmande și citrice sunt perfecte pentru zilele de primăvară și vară, în care căldura ne îmbie să alegem parfumuri cât mai delicate și mai fresh.

Și, pentru că parfumurile cele mai noi, lansate în 2014, alcătuiesc un buchet foarte generos de attribute, iar tentațiile sunt atât de multe și de diferite, te lăsăm pe tine să îți alegi parfumul care să te reprezinte.

Grațios

Parfum floral – apa de parfum Signorina Eleganza, Salvatore Ferragamo, 50 ml (320 lei), cu note de grapefruit, pară, osmanthus, migdale, paciuli și piele naturală.

Exploziv

Parfum oriental-floral – apa de parfum FlowerBomb, Viktor&Rolf, 100 ml (538 lei), conține bergamota, ceai, osmanthus, iasomie, floare de portocal african, frezie, trandafir și orhidee; la baza are mosc și paciuli.

Răcoros

Floral-lemnos – apa de toaleta Pleats Please L’Eau, Issey Miyake, 50 ml (273 lei), conține note de trandafir sălbatic, trandafir bulgăresc, piper roz, neroli, mosc alb, cedru și paciuli.

Delicat

Floral – Miss Dior Blooming Bouquet cu note de mandarină siciliană, bujor roz, trandafir de Damasc, caisă, piersică și mosc alb și apa de toaletă Miss Dior Blooming Bouquet, Dior, 50 ml (355 lei).

Seducător

Floral – parfumul Dolce are note de floare de papaya, neroli, Amaryllis, narcisă, nufăr, mosc și cashmeran și apa de parfum Dolce, Dolce & Gabbana, 50 ml (449 lei).

Tonic

Ciprat-floral – La Vie Est Belle, L`Eau de Toilette conține magnolie, migdale, iris, flori albe, paciuli, praline, boabe de tonka și vanilie și apa de toaleta La Vie est Belle, Lancome, 50 ml (344 lei).

 

Sursa: www.marieclaire.ro

by Adriana V.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *