Articole similare

Ce inseamna sa fii politist? Afla totul sambata 28.10.2023 in actiunea organizata de IPJ Bacau @Arena Mall

Pentru cei care își doresc să îmbrace uniforma de polițist sau pentru cei care acum vor să descopere această profesie, polițiștii I.P.J. Bacău organizeaza sambata 28.10.2023 in Arena Mall – parter, zona fantanii arteziene, activități de informare și promovare a acestei meserii.

Afla totul despre cum poti deveni polițist, urmând cursurile unei forme de învățământ din sistemul de apărare, ordine publică şi siguranţă naţională.

Descopera despre cum poti reuși prin muncă și perseverență.

Polițiștii băcăuani desfășoară, permanent, activități de promovare a profesiei de polițist, atât în cadrul evenimentelor publice, cât și în unitățile de învățământ liceal.

Reamintim faptul că, în perioada 18 octombrie – 05 noiembrie 2023, Inspectoratul de Poliție Județean Bacău primește cereri de înscriere pentru trei dintre unitățile de învățământ postliceal ale Ministerului Afacerilor Interne.

Anunțul de recrutare, cu toate detaliile necesare înscrierii, modelele documentelor și detaliile aferente celorlalte etape de desfășurare a concursurilor, pot fi accesate gratuit pe adresa de internet a I.P.J. Bacău,fiind disponibile la link-ul: https://bc.politiaromana.ro/ro/cariera/admitere-in-institutiile-de-invatamant/anunt-recrutare-candidati-pentru-admiterea-in-institutiile-de-invatamant-postliceal-care-pregatesc-personal-pentru-nevoile-m-a-i-sesiunea-octombrie-2023-februarie-2024

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *