Articole similare

Casatoreste-te pentru o zi de Dragobete @Arena Mall! 24 februarie 2024 – Editia a XIII-a

evenimente-bacau-dragobete-casatorii-pentru-o-zi-tnl-bacau-arena-mall

Casatoria nu este o joaca, dar … daca ar fi?! Daca ar fi, am putea sa ne casatorim pentru o ora, o zi, sau o saptamana.

Vino si simte magia unei zile de Dragobete la evenimentul din Arena Mall “Căsătorește-te pentru o zi”, organizat de echipa TNL Bacau! Iti oferim o experienta de neuitat intr-un decor special pregatit pentru tine si persoana iubita.

Sambata, 24 februarie 2024 incepand cu ora 11:00, de DRAGOBETE, Cupidon va sageta aproape tot ce va intalni in calea sa la Arena Mall Bacău (parter langa fantana arteziana). Vor fi “sagetati” cu arcul lui Cupidon mai bine de 100 de cupluri ce trec in fiecare an prin fata unui oficiu de Stare Civila special creat in Arena Mall.

Cuplurile proaspat casatorite vor primi certificate de casatorie valabile pentru o zi, verighete realizate la comanda, pot castiga premii oferite de sponsorii evenimentului, prin extragere la tombola si, odata casatoriți pentru o zi, vor putea imortaliza momentul la photocornerul tematic.

Prin intermediul evenimentului, pregatim tinerii pentru adevaratul pas pe care il vor face in viata, unde cuplurile isi marturisesc dragostea unul fata de celalalt.

Imbraca-te in tinuta festiva, cucereste-ti partenerul de “casatorie” si bucura-te de atmosfera plina de romantism si surprize. Nu rata oportunitatea de a trai o poveste de dragoste intr-un mod inedit! Urmareste sagetile lui Cupidon care, pana spre seara, vor face sute de bacauani fericiti. Macar pentru o zi!

Cum a fost 2019? Iata: https://youtu.be/od7lXMqFy_8?si=DgxGUEqnqFvb8Jpi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *