RelatedPost

Casa Romaneasca intregeste sectiunea de restaurante din Arena Mall!

Începând cu 03 mai, restaurantul tradițional Casa Românească se alătură brandurilor naționale și internaționale din Food Court Arena Mall. Restaurantul de tip fast food este situat la etajul 2 al centrului comercial, lângă Spartan.

Decorul interior și decorațiunile sunt modernizări ale elementelor tradiționale românești, de aceea regăsim mult lemn sculptat, motive populare stilizate și bogatul port popular românesc.

Restaurantul este materializarea dorinței de a avea o ofertă gastronomică completă și adresată unor categorii de public cât mai largi. Meniul păstrează tot ce are mai bun gastronomia românească într-o prezentare îndrăzneață. Regăsim în meniu tochitură, sarmale cu mămăliguță și smântână, varză călită, chifteluțe cu sos, ciorbă de fasole cu afumătură s.a. Totul este pregătit cu ingrediente de calitate aleasă.

Arena Mall face un pas într-o zonă aparte în ceea ce privește direcția culinară băcăuana, creând o locație care abordează conceptul de gastronomie dintr-o perspectivă curajoasă.

În mod constant, implementăm noi branduri și asigurăm un mix de chiriași potrivit profilului de consumator din regiune.

Te invităm să descoperi mâncăruri alese în noul restaurant Casa Românească din ARENA MALL.

7 thoughts on “Casa Romaneasca intregeste sectiunea de restaurante din Arena Mall!

 1. Avatar Andrei says:

  Servire execrabila !
  Intreb : piure de cartofi aveti ?
  Raspuns: mai dureaza
  I : cam cat ?
  R: nu stim.
  I: puteti itreba la bucatarie ?
  R.da
  Intreaba omul la bucatarie, raspunde o doamna grasa :mai dureaza
  Intrigat, ii spun doamnei ca asta am inteles dar vreau sa stiu cam cat. 15 min, o ora, 5 ore, la care doamna grasa se enerveaza si vorbeste urat.
  De aia nu aveti clienti

 2. Avatar Madalina says:

  Buna seara. De asemenea, ar trebui ca toti angajatii care servesc acolo sa poarte manusi, fara exceptie!!! Nu mi se pare deloc normal sa aseze de exemplu painitile in cos cu mana libera! Nu e firesc! Sau sa observ ca, in momentul in care imi pune ciorba in caserola pt pachet, banuiesc ca a observat ceva in ea, nu stiu, si a bagat efectiv mana, degetele, fara manusa repet, sa scoata ce era. Nu este normal! Un restaurant cu o asa prestanta ca impact. Bine ca purta manusi persoana de la casa… Si doamna de la servire nu! Sper sa se rezolve pt ca nu este normal in momentul in care lucrezi cu mancare! Va multumesc

 3. Avatar Andreea says:

  Dezamăgire totală, carne nefiarta suficient in ciorba, mâncare rece, pâine prea tare iar servirea…..nu cred ca am văzut oameni mai plictisiți, nu stiu sa recomande sau să zâmbească macar. Iar de platit , plătești destul. Cam asa se pierd clientii

 4. Avatar Raduta Andra says:

  Bună seara!
  Tocmai ce am mâncat la restaurantul dumneavoastră un piure de cartofi din fulgi, după ce am întrebat, în prealabil, dacă e din cartofi și mi s a spus ca da. Toate bune și frumoase, am comandat ulterior papanași. A venit comanda, era necopt (iar asta nu înseamnă că se lipea puțin aluatul, înseamnă că dacă luam aluatul crud din mijloc mai făceam un papanaș). L am dus înapoi, am cerut sa facă altul care sa fie copt. A venit al doilea, era la fel de copt ca și primul. Minunat!
  Pentru confirmare, am și imagini.

 5. Avatar Cosmin says:

  Ce-a mai nasoala mancare care am mancato din tot deauna fara gust si ne facuta. Cel mai nasol gust.

 6. Avatar Apetroaie catalin says:

  Buna ziua! Sunteți praf! Am comandat meniul zilei….si ce sa vezi… a venit mâncarea fara pâine.. fără tacâmuri.. si rece…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *